Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Microsoft Word Kullanımı: Dosyaları Kaydetmek ve PDF Olarak Kaydetmek

Microsoft Word Kullanımı: Dosyaları Kaydetmek ve PDF Olarak Kaydetmek
02 Ocak, 2024 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Microsoft Word Kullanımı: Dosyaları Kaydetmek ve PDF Olarak Kaydetmek

Microsoft Word Kullanımı: Dosyaları Kaydetme ve PDF Olarak Kaydetmek

Microsoft Word'ün İş Dünyasındaki Önemi

İş dünyasında belgelerin hazırlanması ve düzenlenmesi için en çok tercih edilen programlardan biri Microsoft Word’dır. Hazırladığınız raporları, sunumları, teklifleri ve daha birçok belgeyi Word üzerinden oluşturabilirsiniz.

Word Dosyaları Nasıl Kaydedilir ve PDF Olarak Nasıl Çevrilir?

Eğer Word dosyalarını nasıl kaydedeceğinizi ve PDF olarak nasıl dönüştüreceğinizi öğrenmek istiyorsanız, Vidoport’un Microsoft Word Kullanımı (2010-2013 Versiyonları) eğitim setine göz atabilirsiniz. Bu sette ayrıca 'Word Dosyaları kaydetme ve pdf olarak kaydetmek' isimli detaylı bir ders de bulunuyor.

Yıllık Üyelikler ile Vidoport'ta Microsoft Word Eğitimleri dahil olmak üzere tüm eğitim setlerimize sınırsız erişim imkanı sağlayabilirsiniz. Bu sayede Microsoft Word konusunda kendinizi geliştirirken, diğer eğitim setlerimizle de farklı alanlarda bilgi sahibi olabilirsiniz. Üstelik Yıllık Üyeliklerimiz sayesinde bu eğitimlere dilediğiniz zaman, dilediğiniz yerden erişim sağlayabilirsiniz. Yıllık Üyelikler ile ilgili detaylı bilgi almak için burayı ziyaret edebilirsiniz.

En Başa Dön