Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Microsoft Word Kullanımı ve 'Bul ve Değiştir' Özelliğinin Gelişmiş Kullanımı

Microsoft Word Kullanımı ve 'Bul ve Değiştir' Özelliğinin Gelişmiş Kullanımı
25 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Microsoft Word Kullanımı ve 'Bul ve Değiştir' Özelliğinin Gelişmiş Kullanımı

Microsoft Word'un İş Dünyası İçin Önemi ve Kullanım Alanları

Microsoft Word, iş dünyasının vazgeçilmez araçlarından biridir. Her yaştan ve meslekten kişinin düzenli olarak kullandığı Microsoft Word programı, raporlar, ödevler, belgeler, teklifler ve hatta kitaplar oluşturmayı kolaylaştırır.

Microsoft Word Eğitimleri

Vidoport olarak, kullanıcılarımızın Word bilgilerini en son sürüme kadar güncel tutmalarını sağlamak ve yepyeni özellikleri hızla öğrenmelerini sağlamak amacıyla çeşitli Microsoft Word Eğitimleri sunuyoruz.

Word'de 'Bul ve Değiştir' Özelliğinin Gelişmiş Kullanımı

Dosya boyunca belirli bir kelime veya ifadeyi bulmanın ve değiştirmenin ne kadar zahmetli olabileceğini biliyoruz. İşte tam da burada Word'un 'Bul ve Değiştir' özelliği devreye giriyor. 'Word'de Bul ve Değiştir'in gelişmiş özellikleri ile kullanmak' dersimizde bu özelliğin gelişmiş özellikleri ve nasıl etkin bir şekilde kullanabileceğinizi anlatıyoruz.

Bunun yanı sıra Vidoport'ta, 'Microsoft Word Kullanımı  (2010-2013 Versiyonları)' eğitimimiz de mevcut.

Vidoport'un Yıllık Üyelik seçeneğiyle, bu eğitimlerimizin yanı sıra birçok farklı eğitim setine de tam erişim imkanına sahip olabilirsiniz. Yıllık Üyelik seçeneklerimiz hakkında daha fazla bilgi edinmek için sitemizi ziyaret edin. 

 

En Başa Dön