Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

OneNote Kullanırken Nasıl PDF Olarak Kaydederiz?

OneNote Kullanırken Nasıl PDF Olarak Kaydederiz?
02 Ocak, 2024 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

OneNote Kullanırken Nasıl PDF Olarak Kaydederiz?

OneNote' da Nasıl PDF Olarak Kaydederiz?

Günümüz İş Dünyasında OneNote

Modern iş dünyasının hızla değişen gereklilikleri, etkin not almayı ve düzgün bir şekilde düzenlemeyi hayati bir beceri haline getirmiştir. İşte burada OneNote devreye girer. OneNote, Microsoft'un sunduğu bir dijital not defteri uygulamasıdır ve kullanıcıların bilgilerini kolayca kaydetmesine, düzenlemesine ve paylaşmasına olanak sağlar. 

OneNote'da Not Defteri, Bölüm veya Sayfalarınızı PDF Olarak Kaydetmek

OneNote'dan çıktı almanın en etkili yollarından biri, notlarınızı, bölümlerinizi veya sayfalarınızı PDF olarak kaydetmektir. Bizim 'OneNote'da Not defteri, bölüm veya sayfalarınızı PDF olarak kaydetmek' dersimizde bu işlemi nasıl yapabileceğinizi öğrenebilirsiniz.

Biz 'Dijital Ajanda Programı - OneNote' eğitim setimizle size OneNote' un tüm özelliklerini ve nasıl kullanılacağını öğretebiliriz. Bu eğitimlerimiz ve daha fazla 'OneNote Eğitimleri' için tıklayın .

Vidoport üzerindeki Yıllık Üyeliklerin daha fazla avantajlarından yararlanarak Yıllık Üyelik ile hem 'OneNote' hem de farklı eğitim setlerine ulaşabilirsiniz. Bu sayede tüm eğitimlerimizden yıl boyunca sınırsız faydalanma imkanına sahip olabilirsiniz. Vidoport' un tüm eğitim setlerine erişim sağlamak için hemen üye olun!

En Başa Dön