Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Outlook 2013: E-posta ve Takvim Yönetimi

Outlook 2013: E-posta ve Takvim Yönetimi
17 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Outlook 2013: E-posta ve Takvim Yönetimi

Outlook 2013: Etkili bir E-posta ve Takvim Yönetimi

İş dünyası, hızlı ve verimli e-posta ve takvim yönetimini gerektirir. İşte bu noktada Microsoft Outlook ön plana çıkmaktadır. E-posta, kişi ve takvim yönetimi özellikleri ile işlerinizi daha hızlı ve düzenli bir şekilde yürütebilirsiniz. 

Outlook Kullanım Alanları

Outlook; e-posta gönderiminden, toplantı organizasyonuna, görev takibinden, kişi yönetimine kadar bir çok farklı alanda kullanılıyor. Bu özellikler sayesinde, Outlook; tüm iş süreçlerinizi tek bir platform üzerinde toplamanıza olanak sağlar.

Outlook Eğitimleri

Outlook Eğitimleri, Outlook'u daha verimli kullanmanıza yardımcı olacak bir dizi ders ve pratik içerir. 'Outlook 2013: E-posta, Kişiler ve Takvimi Kullanmak' başlıklı eğitimimizi inceleyerek, Outlook 2013 hakkında geniş bilgi sahibi olabilirsiniz. 

'Outlook 2013: E-posta, Kişiler ve Takvimi Kullanmak' eğitim setimizde ayrıca "E-Postalarınızın içinde en hızlı hareket etme yöntemini biliyor musunuz?" başlıklı bir dersimiz bulunmaktadır. Bu dersle birlikte, e-postalarınızı hızla tarama ve yönetme tekniklerini öğrenebilirsiniz.

Vidoport'taki Yıllık Üyeliklerimiz, Outlook ve diğer Microsoft uygulamalarının videolu eğitimlerini içerir. Üyeliklerimizle, istediğiniz zaman, istediğiniz yerde eğitimlere erişme ve yeni beceriler öğrenme özgürlüğüne sahip olabilirsiniz. Bu sayede, iş yaşamında verimliliğinizi artırma ve kariyerinizi ilerletme konusundaki adımlarınızı sağlama alabilirsiniz.
 

En Başa Dön