Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Outlook 2013 ile E-Posta Listelerinizi Üst Düzey Kullanım

Outlook 2013 ile E-Posta Listelerinizi Üst Düzey Kullanım
13 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Outlook 2013 ile E-Posta Listelerinizi Üst Düzey Kullanım

Outlook 2013 ile E-Posta Listelerinde Hareket Etmenin 4 Farklı Yolu

 Microsoft'un Outlook yazılımını hiç kullanmayı düşündünüz mü? İster yeni başlayan olun, ister deneyimli bir kullanıcı, Outlook 2013'ün E-posta, Kişiler ve Takvimi özelliklerini kullanmayı öğrenmek için Outlook 2013: E-posta, Kişiler ve Takvimi Kullanmak eğitim setimize bir göz atabilirsiniz.

Outlook E-posta Listeleri ile Zaman Kazanın

Birçok insan, suyu taşıyan sepetin delik olduğunun farkına varmadan, E-posta listelerini tek tek dolaşarak ömrünün bir bölümünü harcar. Ancak Outlook'ta e-posta listelerinde hareket etmenin 4 farklı yolu var. E-Posta listelerinizde hareket etmenin 4 farklı yolu dersimizle, sürecinizi hızlandırabilir ve etkinliğinizi arttırabilirsiniz.

Outlook Eğitimleri İle E-Posta Yönetiminde Profesyonelleşin

İşte burada Outlook Eğitimleri devreye giriyor. Size, E-posta, Kişiler ve Takvim özelliklerini en verimli şekilde nasıl kullanacağınızı öğretecek eğitimler sunuyoruz. Outlook'un sunduğu özellikleri öğrendikçe, daha etkin bir e-posta kullanıcısı olacaksınız.

Outlook 2013, e-posta yönetimini hızlandırmanın ve etkili hale getirmenin keyfini çıkarın.İster e-postayı profesyonel olarak ister kişisel kullanım için kullanın, Outlook'un özelliklerini kullanarak zaman ve efor kazanabilirsiniz. 

Sevgili Vidoport kullanıcısı, size iyi haberlerimiz var. Yıllık Üyeliklerimiz ile sadece 'Outlook' değil, 'Excel', 'Muhasebe', 'PowerPoint', 'SQL' ve 'Word' alanlarındaki eğitim setlerimize de tam erişim sağlayabilirsiniz. Hem de tek bir üyelik ile! Yıllık Üyeliklerimizi satın alarak bilginizi ve becerilerinizi arttırın, iş hayatında bir adım ön plana çıkarın. Her gün gelişen teknoloji dünyasını yakalamak için Vidoport'un Yıllık Üyeliklerini kullanan binlerce kişiye katılın, hem maddi hem de nitelikli eğitim avantajını yaşayın.
 

En Başa Dön