Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Microsoft Word'de Belgelerinizi Yakınlaştırma ve Uzaklaştırma Teknikleri

Microsoft Word'de Belgelerinizi Yakınlaştırma ve Uzaklaştırma Teknikleri
13 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Microsoft Word'de Belgelerinizi Yakınlaştırma ve Uzaklaştırma Teknikleri

Microsoft Word’de Belgelerinizi Yakınlaştırmak ve Uzaklaştırmak

Microsoft Word Kullanımı

Microsoft Word, çeşitli işlemleri daha kolay ve hızlı bir şekilde yapabilmeniz için bir dizi kullanışlı özelliğe sahip. Bu özelliklerden biri de belgeninizi yakınlaştırabilecek ve uzaklaştırabilecek yeteneği. Bu yazıda, Microsoft Word 2010 ve 2013 versiyonları üzerinde belgenizi nasıl yakınlaştırabileceğinizi ve uzaklaştırabileceğinizi sizlere anlatacağız.

Belgelerinizi Yakınlaştırma ve Uzaklaştırma Teknikleri

'Word'de belgelerinizi yakınlaştırmak-uzaklaştırmak' dersi kapsamındaki bu teknikler, belgelerinizden en iyi şekilde faydalanmanızı sağlar. Uygulamanın nasıl yapıldığını adım adım gösteriyoruz.

Eğer daha fazla Microsoft Word Eğitimleri almak ve word kullanımında uzmanlaşmak istiyorsanız,  'Microsoft Word Kullanımı  (2010-2013 Versiyonları)' eğitim setimize göz atabilirsiniz.

Daha fazla eğitim ve öğrenme için Vidoport’ın Yıllık Üyeliklerini tercih edebilirsiniz. Yıllık Üyelik; en kapsamlı eğitimleri, en uygun fiyatlarla sunmaktadır. Daha fazla bilgi için buraya tıklayabilirsiniz. Üyeliklerle ilgili her türlü sorularınız için bizlere ulaşabilirsiniz. Word kullanımında başarılar!

En Başa Dön