Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Facebook Dahil, Her Yerde Kaynak Kullanımı: Bilgisayar ve Tablet Eğitimlerimiz

Facebook Dahil, Her Yerde Kaynak Kullanımı: Bilgisayar ve Tablet Eğitimlerimiz
06 Ekim, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Facebook Dahil, Her Yerde Kaynak Kullanımı: Bilgisayar ve Tablet Eğitimlerimiz

Facebook Videolarını Nerede İstiyorsan Kaydet: Bilgisayar ve Tablet Eğitimlerimiz

Vidoport'un hizmetlerinde Windows ve genel bilgisayar/tablet kullanımı hakkında bilgi alabileceğiniz kapsamlı eğitimler vardır. Fakat  "Facebook'da izlediğiniz videoları nasıl kaydedebileceğinizi" biliyor musunuz?

Windows sistemi üzerinde Video Kaydetme

Vidoport'un Windows Eğitimleri seti ile, başta Facebook olmak üzere farklı platformlarda indirme işlemi gerçekleştirme konusunda bilginizi artırabilirsiniz. Windows kullanırken sadece videoları indirmekle kalmaz, bunları düzenleme ve paylaşma gibi birçok beceriyi de kazanabilirsiniz.

Facebook Videolarını Bilgisayarınıza Kaydetmek

Facebook'da izlediğiniz videoları bilgisayarınıza kaydetmek dersimizle, bilgisayarınızda düzenlemek veya izlemek üzere favori Facebook videolarınızı kaydedin. 

İstediğiniz zaman, istediğiniz yerde, tereddüt etmeksizin öğrenebilirsiniz. "İnternet ve Genel Bilgisayar/Tablet Kullanımı (Ücretsiz)" eğitim setimizi denemek için hemen bugün bize katılın!

Bu eğitim setleri, Vidoport'un Yıllık Üyelik planı altında mevcuttur. Hem Windows videolarını içeren eğitim setlerimizden yararlanabilir hem de diğer birden çok eğitim setine ulaşabilirsiniz. Üyeliğinizle, öğrenme sürecinizi kontrol altına alabilir ve profesyonel veya kişisel becerilerinizi geliştirebilirsiniz. Ayrıntılı plan ve fiyatlandırmalar için, Yıllık Üyelik sayfamızı ziyaret edin. Geniş bir bilgi kaynağına erişim elde edin!

En Başa Dön