Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Outlook'da E-postalarınızı Planlama: Gönderim Tarih ve Saatlerini Belirlemek

Outlook'da E-postalarınızı Planlama: Gönderim Tarih ve Saatlerini Belirlemek
06 Ekim, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Outlook'da E-postalarınızı Planlama: Gönderim Tarih ve Saatlerini Belirlemek

Outlook'da E-postaların Gönderim Tarih ve Saatlerini Belirlemek

Günün hangi saatinde e-postalarınızı gönderdiğiniz önemli olabilir. Çalışma saatlerinde, mesai saatleri dışında veya belirli bir etkinlikle çakışan bir e-postayı göndermek isteyebilirsiniz. Bu yazıda, Outlook'da bu etkinliği nasıl gerçekleştireceğinizi öğreneceksiniz.

Outlook'da E-posta Zamanlama

Bu eğitim setimiz, 'E-posta'larda Gönderim Tarih ve Saatlerini Belirlemek' adlı derste, e-postalarınızın belirlenen bir tarih ve saatte gönderilmesini sağlama sürecini adım adım gösterir. Bu, iş akışınızı düzene sokmanın harika bir yoludur ve genellikle büyük bir zaman tasarrufu sağlar.

Outlook Eğitim Paylaşımları

Eğer Outlook Eğitimleri ile ilgileniyorsanız, Vidoport geniş bir eğitim seçeneği sunar. Bu eğitimler, 'A'dan Z'ye Microsoft Outlook Kullanımı' dahil olmak üzere birçok farklı derecede ve konuda bilgi sunar.

Vidoport, geniş eğitim kütüphanemize tam erişim sağlayan Yıllık Üyelikler sunulmaktadır. Geniş çeşitlilikteki eğitim setlerimiz, 'Outlook' eğitimlerinden 'Excel' eğitimlerine, 'SQL' eğitimlerine ve daha fazlasına kadar birçok farklı alanı kapsamaktadır. Kendinizi geliştirmek, yeni beceriler öğrenmek ve kariyerinizi ilerletmek için bugün Yıllık Üyeliğimize göz atın ve tüm bu eğitimlere anında erişim sağlayın!

En Başa Dön