Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Outlook 2013 ile Takviminizi Kullanarak Randevularınızı Düzenleme

Outlook 2013 ile Takviminizi Kullanarak Randevularınızı Düzenleme
05 Ekim, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Outlook 2013 ile Takviminizi Kullanarak Randevularınızı Düzenleme

Outlook 2013 ile Etkin Takvim Kullanımı

Günümüzde e-postalar, hayatımızın ayrılmaz birer parçası. Üstelik iş dünyasıyla birlikte daha da yoğun bir hale geldi. İşte bu noktada ne kadar etkin kullanabilirsek hayat bize o kadar kolay gelir. Özellikle Outlook gibi e-posta ve ajanda servislerini kullanabilmek özel bir yetenek. 

Outlook Takvimiyle Yeni Randevu Oluşturma

'Outlook takvim'ini kullanarak yeni randevu oluşturmak adlı dersimizde, Outlook 2013: E-posta, Kişiler ve Takvimi Kullanmak eğitim setimizin bir parçası olan bu modülde, yeni randevular oluşturmayı ve bunları takvim üzerinde ne şekilde gösterebileceğinizi öğreneceksiniz.

Kendinizi Outlook 2013 ile Geliştirin

Outlook 2013 uygulamasının sunduğu pek çok özellikten haberdar olmak ve bu özellikleri en iyi şekilde kullanabilmeniz için 'Outlook 2013: E-posta, Kişiler ve Takvimi Kullanmak' eğitim setimizi ve daha pek çok Outlook Eğitimleri setini takip edebilirsiniz.

Yıllık Üyelik ile Vidoport'ta sunulan eğitim setlerimize sınırsız erişim sağlayabilir ve 'Outlook' gibi önemli iş uygulamalarını kullanma konusunda kendinizi geliştirebilirsiniz. Yıllık Üyelik sayesinde eğitim setlerimizden dilediğiniz kadar izleyebilir ve uygulamaları daha verimli kullanabilirsiniz. İş dünyasına adım atın, Vidoport Yıllık Üyelik ile başlayın!
 

En Başa Dön