Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Pivot Tablo'da Ayrı Sayım Özelliğini Kullanmak

Pivot Tablo'da Ayrı Sayım Özelliğini Kullanmak
05 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Pivot Tablo'da Ayrı Sayım Özelliğini Kullanmak

'Excel Pivot Tablolar ve Tüm Detayları' Eğitiminin Farkı

'Excel' Gelişmiş İşlevleri

Dijital çağın getirdiği yeniliklerle birlikte, Excel günümüzde hemen hemen her iş alanında büyük önem taşımaktadır. Yeni nesil ve gelişmiş Excel işlevlerinin birincil araçlarından biri olan Pivot tablo, veri analizi ve veri işleme işlemlerinde çağ atlamamıza yardımcı olur. Bu işlev sayesinde, Excel'deki büyük veri tablolarını çok daha hantallaşmadan işleyebilir, özetleyebilir ve analiz edebiliriz.

'Excel Pivot Tablolar ve Tüm Detayları'

Vidoport olarak sunduğumuz 'Excel Pivot Tablolar ve Tüm Detayları' eğitim seti, bugün en çok kullanılan Excel işlevi olan Pivot Tablo işlemlerine dair geniş çaplı eğitim sunar. Siz değerli kullanıcılarımız için 'Pivot Tablo'da Ayrı Sayım Özelliğini Kullanmak' dersi, yüksek miktarda veriyi işlerken tekil sayımları nasıl yapabileceğinizi öğretmek için tasarlanmıştır.

Pivot Tablo'da Ayrı Sayım Özelliğini Kullanmak dersinde, kişisel ya da profesyonel işlemlerinizde size üstün bir kolaylık sağlayacak bu fonksiyonu ayrıntılarıyla inceliyoruz.

Vidoport'un Excel Eğitimleri ile vereceğiniz bu eğitim sayesinde, artık Excel'deki büyük veri tablolarını özetlemek, analiz etmek ve en önemlisi bu bilgileri iş dünyasındaki kararlarınıza yön vermek için kullanmak artık çok daha hızlı ve kolay olacak.

Yıllık Üyeliklerin satışlarını artırmak bizim önceliğimiz. Daha fazla 'Excel' dersine ve farklı eğitim setlerine tam erişim için Yıllık Üyelik satın alabilirsiniz. Daha çok bilgi, daha başarılı sonuçlar demektir. Şimdi Yıllık Üyelik fırsatlarımıza göz atın ve başarıya hızlı bir başlangıç yapın!

En Başa Dön