Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Pivot Tablolar ve Özet Tablolarda Alanların Detaylarını Göstermek

Pivot Tablolar ve Özet Tablolarda Alanların Detaylarını Göstermek
10 Ocak, 2024 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Pivot Tablolar ve Özet Tablolarda Alanların Detaylarını Göstermek

Excel'de Pivot Tablolara ve Detaylara Hakim Olmak

 

İş dünyasında veri analizi ve raporlama, herkesin başvurduğu standart haline gelen bir araç olan Excel'i kullanmakta. 

Excel'de Pivot Tablo Oluşturma ve Kullanma

 

'a href="https://vidoport.com/a-dan-z-ye-excel-de-pivot-tablolar">Excel 2013: Pivot Tablolar ile Çalışmak' eğitim setimiz, verilerinizi daha anlamlı ve yorumlaması kolay hale getiren pivot tabloların nasıl oluşturulacağını ve kullanılacağını adım adım gösteriyor.

Özet Tablolarda Alanların Detaylarını Gösterme

 

Özet tablolarda alanların detaylarını göstermek dersimizde, Excel pivot tablolarının gücünü tam anlamıyla kullanmanın anahtarını veriyoruz. Veri setlerinizi daha detaylı analiz edebilmeniz için özet tablolardaki alanların detaylarını nasıl göstereceğinizi anlatıyoruz. 

Vidoport'un geniş Excel Eğitimleri yelpazesi iş dünyası profesyonellerinin bilgi ve becerilerini geliştirme yolunda mükemmel bir kaynaktır. Yıllık Üyelikler, sadece Excel eğitimlerine değil, aynı zamanda Muhasebe, SQL, Word ve PowerPoint gibi diğer eğitimlerimize de sınırsız erişim sunar. Eğitim setlerimizin satışlarını artırarak, üyelerimizin yalnızca mevcut becerilerini geliştirmekle kalmayıp, aynı zamanda yeni beceriler kazanmalarına yardımcı olmayı hedefliyoruz. Ayrıca, Yıllık Üyelik seçeneği, tüm eğitimlerimizi üyelerimizin kendi zamanlarında ve kendi hızlarında tamamlama esnekliği sunar.

En Başa Dön