Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

PivotTable İle Taplo Entegrasyonu: İleri Düzey Excel Eğitimleri

PivotTable İle Taplo Entegrasyonu: İleri Düzey Excel Eğitimleri
02 Ocak, 2024 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

PivotTable İle Taplo Entegrasyonu: İleri Düzey Excel Eğitimleri

Excel İçin İleri Düzey Eğitimler: PivotTable ve Tablo Entegrasyonu

Excel'in İş Dünyasındaki Önemi

Özellikle iş dünyası söz konusu olduğunda, Excel teknik bilgisi mutlak bir gereklilik haline gelmiştir. Veri analizi, rapor hazırlama, hesaplama ve tahmin gibi temel işlevleriyle, Excel tüm sektörlerde aktif olarak kullanılmaktadır.

İleri Düzey Excel Eğitimlerine Geçiş

Vidoport olarak size çeşitli Excel Eğitimleri sunmaktayız. Özellikle geçmişte Excel'e aşina olan ancak daha fazla bilgi edinmek isteyenler için tasarladığımız 'İleri Düzey Excel - [ENG]' adlı eğitimimiz çok faydalı olacaktır.

PivotTable'da Birden Fazla Tabloyu Tek Bir Slicer'a Bağlamak

'İleri Düzey Excel - [ENG]' eğitimimizdeki en önemli derslerden biri 'PivotTable'da birden fazla tabloyu tek bir Slicer'a bağlamak' olmuştur. Bu ders ile birlikte birden fazla tabloyu tek bir Slicer üzerinde çalıştırma konusunda sizleri bilgilendireceğiz.

Yıllık Üyeliklerimizle bu ve benzeri birçok Excel eğitimini alabilirsiniz. Vidoport üzerindeki Yıllık Üyelikler ile hem yüksek kaliteli eğitimlere erişim sağlayabilir, hem de eğitim setlerine daha ekonomik bir şekilde sahip olabilirsiniz. Kariyerinizde bir adım öne geçmek için bugün yıllık üyeliğinizi başlatın!

En Başa Dön