Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Power BI DAX Formülleri İle Satış Raporlama Teknikleri

Power BI DAX Formülleri İle Satış Raporlama Teknikleri
25 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Power BI DAX Formülleri İle Satış Raporlama Teknikleri

Power BI & Query & DAX ile İleri Düzey Raporlama

Günümüz iş dünyasında, veriye dayalı karar alma süreci zafer ve yenilginin ayırt edilmesinde kritik bir role sahip olmuştur. İşte burada, Power BI & Query & DAX'ın önemi karşımıza çıkıyor. Bu güçlü araçlar, veri analizi ve raporlamada çok büyük avantajlar sağlıyor.

Power BI & Query & DAX Eğitimleri

Vidoport, iş dünyasına Power BI & Query & DAX Eğitimleri sunarak veri analizi ve raporlamada ustalaşma şansı sağlıyor. Bu eğitimler, her seviyeden kullanıcıların raporlama ve analiz yeteneklerini ileriye taşıma olancağı sağlar.

'Satışların Toplamını Farklı Raporlamak' ve Power BI DAX Formülleri

Özellikle 'Satışların Toplamını Farklı Raporlamak' dersimiz, bu konuda bilgilerinizi güçlendirmek için mükemmel bir fırsat elinde barındırıyor. Power BI DAX Formülleri kullanarak nasıl farklı ve özelleştirilmiş raporlar oluşturabileceğinizi öğrenebilirsiniz.

Vidoport olarak, 'Power BI & Query & DAX' videolarını içeren eğitim setlerimiz mevcuttur. İş dünyasındaki değişen trendlere ve ihtiyaçlara uygun olarak düzenlenen bu eğitim setlerimiz, yıllık üyelik sistemi ile kullanıcılarımıza sunulmaktadır. Yıllık Üyelik ile bu özelleştirilmiş ve iş dünyasına uygun eğitimlerden siz de faydalanabilirsiniz.

 

En Başa Dön