Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Power BI DAX Formülleriyle: DAX Ölçüler İle Çalışmak Eğitimi

Power BI DAX Formülleriyle: DAX Ölçüler İle Çalışmak Eğitimi
23 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Power BI DAX Formülleriyle: DAX Ölçüler İle Çalışmak Eğitimi

Power BI DAX Formülleri ile İş Dünyasında Verilere Hakim Olun

Power BI ve DAX Formülleri

Power BI, iş analitiğinde kullanılan güçlü bir araçtır. Bu eşsiz platformdaki core özelliklerden biri de "DAX" yani Veri Analizi İfadeleridir. Power BI DAX Formülleri eğitim seti, sizi DAX tekniklerinin detaylarına ulaştırır.

DAX Ölçüler İle Çalışmak

DAX Ölçüler İle Çalışmak dersi, ölçümleri hesaplarken ve analizlerinizi derinleştirirken size yol gösterir. DAX ölçümleri ile çalışmak, ihtiyaç duyduğunuz bilgilere tam ve kesin bir şekilde ulaşmanıza yardım eder.

Yıllık Üyeliklerimiz aracılığıyla vidoport'da mevcut tüm eğitimlere erişim sağlayabilirsiniz. 'Power BI DAX Formülleri' ve 'DAX Ölçüler İle Çalışmak' gibi birçok eğitime erişim sağlar. Yıllık Üyeliklerimize katılarak kendi potansiyelinizi ve liyakatinizi genişletebilirsiniz. 'Power BI DAX Formülleri' ve 'DAX Ölçüler İle Çalışmak' eğitimleri sayesinde iş hayatında rakiplerinizden her zaman bir adım önde olma fırsatını yakalayın!

Bu tür eğitim setlerimiz, özellikle iş dünyasında fark yaratmak isteyenler veya yeni yetenekler edinmek isteyenler için mükemmel bir fırsattır. Herkesi, bilgi ve becerilerini yükseltmek için 'Yıllık Üyelikler' ile vidoport platformuna davet ediyorum. Bu eğitimler aynı zamanda CV'nizi güçlendirecek ve kariyerinizde yükselişinizi hızlandıracaktır. Bu nedenle, yıllık üyeliğimizi tercih edin ve sınırsız öğrenme fırsatını kaçırmayın!

En Başa Dön