Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Power BI DAX Uygulama Mağazaların m2 Satışlarını Bulmak

Power BI DAX Uygulama Mağazaların m2 Satışlarını Bulmak
18 Eylül, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Power BI DAX Uygulama Mağazaların m2 Satışlarını Bulmak

Power BI DAX Formülleri ile m2 Satış Analizi Yapmayı Öğrenin

Günümüzün en popüler veri analiz araçlarından olan Power BI & Query & DAX kullanarak şirketinizin satış verilerini analiz etmek ve veriye dayalı kararlar almak hiç bu kadar kolay olmamıştı! İşte size bu konuda rehber olacak 'Power BI DAX Formülleri' eğitim seti.

Power BI & Query & DAX Eğitimleri

 

Power BI & Query & DAX Eğitimleri ile m2 satış analizi yapabilir, satış performansınızı daha da artırabilecek stratejiler belirleyebilirsiniz. Bu eğitimler, hem yeni başlayanlar hem de ileri seviye kullanıcılar için uygundur.

Uygulama 1- Mağazaların m2 Satışlarını Bulmak

Eğitim setinin en önemli derslerinden biri olan Uygulama 1- Mağazaların m2 Satışlarını Bulmak dersi sayesinde, farklı mağazalarınızın m2 başına düşen satış miktarlarını bulabilir, satış performansını karşılaştırabilir ve nerede daha iyi olduğunuzu veya üzerinde çalışmanız gereken alanları belirleyebilirsiniz.

Power BI & Query & DAX kullanarak m2 satış analizi yapmak için gereken tüm bilgiler bu eğitim setinde! Satış verilerinizi analiz etmeyi ve değerli bilgiler elde etmeyi öğrenin. Power BI DAX Formülleri eğitim setinden hemen bugün yararlanmaya başlayın!

En Başa Dön