Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

PowerPoint'dan OneNote'a Geçiş: Adım Adım Rehber

PowerPoint'dan OneNote'a Geçiş: Adım Adım Rehber
10 Ekim, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

PowerPoint'dan OneNote'a Geçiş: Adım Adım Rehber

PowerPoint Sunumlarınızı Verimli Bir Şekilde OneNote'a Aktarın

PowerPoint sunumlarınızı daha etkili notlar haline getirmeye yardımcı olan OneNote, iş hayatınıza yeni bir soluk getirecek. Bu blog yazısında, PowerPoint sunumlarınızı OneNote’a nasıl aktaracağınızı “PowerPoint Slaytlarınızı OneNote Aktarmak" dersimiz üzerinden adım adım anlatacağız.

OneNote Kullanmanın Avantajları

Dijital Ajanda Programı - OneNote ile hem iş hem de özel yaşamınızda günlük verimliliğinizi artırabilir, düşüncelerinizi ve bilgilerinizi daha verimli bir şekilde yönetebilirsiniz.

PowerPoint Sunumlarınızı OneNote'a Aktarma

“PowerPoint Slaytlarınızı OneNote Aktarmak”, sunumlarınızı daha kullanışlı notlara dönüştürme sürecinde size yol gösterecek; böylece 'OneNote' kullanımında daha yetkin hale geleceksiniz. 

Vidoport’un sağladığı "OneNote Eğitimleri"nden faydalanarak 'OneNote' becerilerinizi bir sonraki seviyeye taşıyabilirsiniz. 

Ayrıca, Yıllık Üyelik seçeneğini tercih ederek, OneNote ve diğer eğitim setlerimize sınırsız erişim sağlayabilirsiniz. Yıllık Üyelik ile yıl boyunca tüm OneNote eğitimlerimize ve daha pek çok kursa erişim sağlama fırsatını kaçırmayın, bilginizi ve yeteneklerinizi geliştirin. Sesli ve canlı dersler, etkili video içerikleri, anlaşılır ve uygulanabilir bilgilerle dolu eğitim setlerimiz, yıllık üyelik ile sizleri bekliyor. Kendinizi geliştirmek ve yeteneklerinizi artırmak için bu fırsatı kaçırmayın.
 

En Başa Dön