Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Muhasebe Eğitimi ve İşyerinin Devri Süreci: İş Kanunu Kılavuzu

Muhasebe Eğitimi ve İşyerinin Devri Süreci: İş Kanunu Kılavuzu
10 Ekim, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Muhasebe Eğitimi ve İşyerinin Devri Süreci: İş Kanunu Kılavuzu

"Muhasebe Eğitimi ve İşyerinin Devri Süreci: İş Kanunu Kılavuzu"

Selamlar sevgili okurlarımız! Bugün sizlerle hem Muhasebe konusunu hem de 'İşyerinin Devri' noktasını işleyeceğiz. Hem işverenlerin hem de çalışanların bilmesi gerekenleri yan yana getireceğiz.

'Muhasebe' Bilmek İşin Neresinde?

Öncelikle Muhasebe konusuna odaklanacağız. Aramıza yeni katılanlar ya da Muhasebe Eğitimleri'ni almayı düşünenler için olduğu kadar, tecrübeli arkadaşlarımızın bilgilerini tazelemesi için de oldukça yararlı olacaktır.

'İşyerinin Devri' ve İlgili Yükümlülükler

Bir diğer önemli topicimiz ise, 'İşyerinin Devri' olacak. Bu sürecin hukuki boyutları ve iş kanunu gerekliliklerini sizlerle paylaşacağız. Bu konuda daha fazla bilgi almak için 'Tüm Çalışanlar ve İşverenler İçin İş Kanunu' başlık ordakine tıklamanız yeterli.

Umarız bu yazımızı beğenir ve faydalanırsınız, herkese keyifli okumalar dileriz!

Vidoport'ta uzmanlar tarafından hazırlanan nitelikli 'Muhasebe' eğitimlerimizden faydalanmak için hiçbir zaman geç kalmış sayılmazsınız! Yıllık Üyeliklerimiz ile hem kendinizi hem de iş yerinizi profesyonel olarak geliştirin. Hem 'Muhasebe' konusunda niş bilgi ve becerilere sahip olun hem de güncel İş Kanunu konularında hemfikir olun. Yıllık üyeliğin rahatlığı ile bütün programlarımıza tam erişim elde edin ve eğitimin keyfini çıkarın!

En Başa Dön