Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

SQL 101 Eğitim Seti ve Veritabanı İle İlgili Temel Kavramlar

SQL 101 Eğitim Seti ve Veritabanı İle İlgili Temel Kavramlar
10 Ocak, 2024 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

SQL 101 Eğitim Seti ve Veritabanı İle İlgili Temel Kavramlar

SQL Öğrenme Yolculuğuna Başlıyoruz: SQL 101 ve Veritabanına İlk Adım

Hafıza geliştirme teknikleri üzerine yapılan tüm bilimsel araştırmalar, bir becerinin kalıcı hale gelmesi için o beceri hakkında her gün biraz bilgi edinilmesi ve düzenli olarak pratik yapılması gerektiğini göstermiştir. Bu da SQL öğrenirken takip etmemiz gereken yolun tam olarak budur.

SQL Eğitimleri ile Neden İlgilenmelisiniz?

SQL, veritabanı yönetim sistemi olup, iş dünyasında büyük veri kümelerini yönetmek ve analiz etmek için kullanılır. SQL'in iş dünyası için önemi, veri madenciliği ve veri analizindeki belirgin rolünden gelir. Veri biliminin öneminin her geçen gün arttığı bir çağda, SQL bilen kişilere olan talep de önemli derecede artmıştır.

Hangi Ders ile Başlamalısın?

Veritabanı ile ilgili temel kavramların anlatıldığı bu derste, SQL dilinin temelini oluşturan kavramları ve islemleri kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz. 

Vidoport'un sunduğu SQL 101 eğitim seti, SQL konusunda bilgisi olmayan kişilere yöneliktir. Bu eğitim setinde, veritabanı tasarımına ve SQL sorgulamalarına genel bir bakış, SQL dilinin temelini oluşturan kavramlar ve islemler, veritabanı güvenliği ve veritabanına genel bir giriş gibi konular anlatılmaktadır.

Bu eğitim setleri ile SQL öğrenmeye güvenle başlayabilirsiniz. 

Vidoport'ta ayrıca SQL ders videoları ile dolu {kategori} eğitim setlerimiz de bulunmaktadır. Yıllık Üyeliklerimiz sayesinde, birçok farklı SQL eğitimine ulaşabilir ve kendi hızınızda öğrenmeye başlayabilirsiniz. Yıllık Üyeliklerimiz hakkında daha fazla bilgi almak ve hemen kayıt olmak için tıklayın

En Başa Dön