Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Tasarımın Hünerli Elleri: AutoCAD Eğitimi ile Yeni Ufuklara Yolculuk

Tasarımın Hünerli Elleri: AutoCAD Eğitimi ile Yeni Ufuklara Yolculuk
18 Ekim, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Tasarımın Hünerli Elleri: AutoCAD Eğitimi ile Yeni Ufuklara Yolculuk

Tasarımın Hünerli Elleri: AutoCAD Eğitimi

Mimarlar, mühendisler ve tasarımcılar günümüz teknolojisinde profesyonel projeler oluşturmanın temel yollarına hakim olmalıdır. Bu profesyonelliği sağlayan ana araçlardan biri AutoCAD'dir. Bizler de Vidoport bünyesinde, bu araca tam hâkimiyeti sağlama amacıyla "Mimarlar, Mühendisler ve Tasarımcılar İçin AutoCAD Eğitimi" isimli bir eğitim seti oluşturduk.

AutoCAD İle Tasarım Kabiliyetlerinizi Geliştirin

Tasarımlarınızı bir üst seviyeye taşıyacak yetenekler geliştirmek istiyorsanız, doğru yerdesiniz! Tasarım alanındaki eğitimlerimiz arasında yer alan AutoCAD eğitimimiz, profesyonel projelerin temel taşlarından biri olan AutoCAD'in inceliklerini öğrenebileceğiniz en etkili kaynaklardan biridir.

Tasarım Eğitimleri: AutoCAD'i A'dan Z'ye Keşfetme

Tasarım Eğitimleri kategorimize eklediğimiz eğitim setlerimiz, sizlere mevcut teknolojik yeteneklerinizi en üst düzeye çıkartma olanağı sunar. Bu eğitimler arasında AutoCAD kullanın ve  "Chamfer (Pah Kırma)" tekniğine hâkim olma şansını yakalayın.

Vidoport eğitim seçeneklerimizin yanı sıra, yıllık üyelik fırsatlarımızla da sınırsız eğitim hizmetinden yararlanabilirsiniz. Yıllık üyeliğiniz ile sınırsız bir şekilde tüm Tasarım videolarına erişebilir ve kendi hızınızda öğrenme sürecinizi kendinize göre ayarlayabilirsiniz.

En Başa Dön