Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Tasarımın İş Dünyasındaki Önemi ve 3D Studio Max ile Modelleme

Tasarımın İş Dünyasındaki Önemi ve 3D Studio Max ile Modelleme
23 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Tasarımın İş Dünyasındaki Önemi ve 3D Studio Max ile Modelleme

Tasarımın İş Dünyası için Önemi

Tasarım, gelişen dünya ve teknoloji ile birlikte her sektördeki önemini giderek artırmakta. İş dünyasının her noktasında karşımıza çıkan Tasarım ifadesi, estetik ve işlevsellik arasındaki bir köprü olarak görülebilir. 

'Tasarım' ve 'Tasarım Eğitimleri'

Her gün yeni bir tasarım programı veya uygulamasıyla karşılaşabiliriz. Bunları öğrenmek ve uygulamak içinse kaliteli ve anlaşılır eğitimler almak gerek. Vidoport, Tasarım Eğitimleri ile bu alana ilgi duyan herkesi desteklemeye devam ediyor. 

3D Studio MAX ile Modelleme ve Free Direct Dersi

Vidoport'un sunduğu eğitimlerden biri de 3D Studio MAX ile Modelleme eğitim seti. Bu eğitim setinde 'Free Direct' dersini de bulabilirsiniz. Bu ders, 3D modelleme konusunda size oldukça yardımcı olacak.

Vidoport, kullanıcılarına kaliteli ve kapsamlı eğitim setleri sunma amacıyla 'Tasarım' videoları da içeren bir dizi eğitim seti hazırladı. Bu eğitim setlerine Yıllık Üyelik ile erişebilir ve tasarım konusunda profesyonel seviyede bilgi sahibi olabilirsiniz. Yıllık Üyeliklerimiz, eğitim setlerimizin satışlarını arttırmanın yanı sıra, kullanıcılarımıza değerli ve yenilikçi eğitim setlerine uygun fiyatlarla erişme olanağı sağlanıyor.

En Başa Dön