Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Power BI & Query & DAX Eğitimleri ve Hafta İçi Teslimat Ayarları

Power BI & Query & DAX Eğitimleri ve Hafta İçi Teslimat Ayarları
26 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Power BI & Query & DAX Eğitimleri ve Hafta İçi Teslimat Ayarları

 Power BI, Query ve DAX: İş Dünyasında Kullanımı ve Önemi

Veri analitiği, günümüz iş dünyasında karar verme süreçlerinin kalbini oluşturur. Power BI & Query & DAX araçları, veri analitiği sorunlarının çözümünde önemli rol oynar. Bu teknikler, kuruluşların geniş veri kümelerini anlamlı bilgilere dönüştürmelerine olanak sağlar.

 Power BI & Query & DAX Eğitimleri

Power BI & Query & DAX eğitimleri iş dünyasında hızla artan veri analitiği ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmıştır. Veri analizi, iş zekası ve raporlama becerilerini geliştirmek isteyen profesyoneller için ideal bir etkileşimli eğitim seti sunar.

 Teslimat Günlerini Hafta İçi Olarak Ayarlamak

Bir işletmenin işleyişini düzgün bir şekilde sürdürmesi, uygulanabilir stratejiler ve ayarların varlığına bağlıdır. 'Teslimat Günlerini Hafta İçi Olarak Ayarlamak' konusu, iş akışınızı düzgün ve etkili bir şekilde yönetmek için hayati öneme sahiptir.

Vidoport'un Power BI DAX Formülleri eğitim seti, iş dünyasındaki profesyonellerin bu tür ayarları nasıl yapabileceklerini detaylı bir şekilde açıklamaktadır.

Vidoport, Yıllık Üyeliklerin satışını artırmak için oturumlar, seminerler, atölyeler ve çok daha fazlasını içeren bir dizi benzersiz hizmet sunmaktadır. Verimliliği artırmak ve iş kararlarınızı ilerletmek için Vidoport'un Eğitim Setlerinden ve Yıllık Üyelik fırsatlarından yararlanın!

En Başa Dön