Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Veri Analizi ve Hesaplamalarda Excel ve Pivot Tablo Kullanımı

Veri Analizi ve Hesaplamalarda Excel ve Pivot Tablo Kullanımı
25 Eylül, 2024 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Veri Analizi ve Hesaplamalarda Excel ve Pivot Tablo Kullanımı

Veri Analizi ve Hesaplama: Excel ve Pivot Tablo

İş dünyasında verilerle çalışmak zorlukları beraberinde getirirken, Microsoft'un tablolama yazılımı Excel' yı kullanmak bu zorlukları hafifletir. Excel, geniş veri tabanlarını düzenlemek, farklı senaryoları analiz etmek ve raporlar oluşturmak için ideal bir araçtır.

Excel Eğitimleri ile Veri Analizinde Uzmanlaşın

Excel'in birçok işletme için vazgeçilmez bir araç olduğu düşünüldüğünde, Excel eğitimlerinin önemi daha da belirginleşir. Vidoport'un sunduğu Excel Eğitimleri aracılığıyla, kullanıcılar Excel’in geniş işlevselliklerini ve özelliklerini detaylı olarak öğrenebilirler.

"MAC için Excel: Sıfırdan İleri Düzeye Excel Öğrenin" ile Kendinizi Geliştirin

İster başlangıç seviyesinde olun, isterse de var olan bilgilerinizi geliştirmek isteyin, VidoPort'un sunmuş olduğu ve "MAC için Excel: Sıfırdan İleri Düzeye Excel Öğrenin" eğitim seti sizin için idealdir. 

Bu derslerle birlikte Excel'de Pivot Tablo'yu etkili şekilde kullanarak daha sofistike hesaplamalar yapabilmenizi sağlayacak "Pivot Tablo'da Hesaplama Yapmak-2" dersini de gözden geçirmenizi öneririz.

Vidoport'un Yıllık Üyelik planlarından birini satın alarak bu ve diğer tüm Excel eğitimlerine sınırsız erişim elde etmekteyiz. Excel hakkındaki bilgi ve becerilerinizi geliştirerek iş dünyasında bir adım öne geçin. 

Bu dersleri ve daha fazlasını Vidoport yıllık üyelik planlarıyla keşfetmek için bugün bize katılın ve Excel'deki veri analizi ve hesaplama becerilerinizi en üst seviyeye çıkarın!

En Başa Dön