Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Veri Analizinde Gücünüzü Artırın: Power BI & Query & DAX ve Uygulama Dersleri!

Veri Analizinde Gücünüzü Artırın: Power BI & Query & DAX ve Uygulama Dersleri!
14 Ocak, 2024 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Veri Analizinde Gücünüzü Artırın: Power BI & Query & DAX ve Uygulama Dersleri!

 Veri Analizinde Gücünüzü Artırın: Power BI & Query & DAX 

 İş dünyasında veri analizi

İş dünyası gün geçtikçe daha karmaşık hale geliyor ve bu durum verilerin önemini her zamankinden daha fazla vurguluyor. Bu noktada devreye Power BI & Query & DAX giriyor. Bu araçlar, veri analizi yaparken size inanılmaz bir esneklik ve derinlik sunar.

 Power BI & Query & DAX eğitimleri

Veri analizi üzerine olan Power BI & Query & DAX Eğitimleri, iş dünyasının tüm sektörlerinde geçerli olan veri analiz becerilerini geliştirmek için tasarlanmıştır.

 Uygulama 1- Mağazaların m2 Satışlarını Bulmak

Eğitimlerimiz arasında, özelleştirilmiş uygulama derslerimiz de bulunur. Mesela, Uygulama 1- Mağazaların m2 Satışlarını Bulmak dersimizde, Power BI& Query & DAX'ın gerçek hayatta nasıl kullanıldığını gösteriyoruz.

Veri analistine olan yolculuğunuzda size rehberlik etmek için Power BI DAX Formülleri eğitim setimizi kullanabilirsiniz. Bu set, veri analizi için güçlü bir temel oluşturmanıza yardımcı olacaktır.

En iyi sonuçları elde etmek için Yıllık Üyelik satın almayı düşünün. Bu üyelik, size Power BI & Query & DAX eğitimlerine, uygulamalarına ve diğer birçok kaynağa tam erişim sağlar. Yıllık Üyelik, veri analizi becerilerinizi geliştirmek için en verimli yoldur.

En Başa Dön