Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

vidoport.com hakkında merak edilenler?

vidoport.com hakkında merak edilenler?
18 Eylül, 2022 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

vidoport.com hakkında merak edilenler?

vidoport nedir?

vidoport, yıllık ve aylık abonelik sistemiyle çalışan bir online eğitim sitesidir. Tüm eğitimlere kullanıcı adı ve şifre kullanılarak internet'e bağlı tüm cihazlar üzerinden erişilebilir.

vidoport.com, işinizde Excel, PowerPoint gibi MS-Office Programları, SQL, Muhasebe ve diğer genel bilgisayar kullanımı gibi konularda ihtiyaç duyacağınız bilgileri bulmak için en hızlı yollardan biridir. Farklı konulardaki online eğitim çalışmalarımız devam etmektedir. vidoport üzerindeki eğitimlere internet bulunan tüm cihazlardan kullanıcı adı ve şifresi ile 7 gün 24 saat erişebilirsiniz. Tüm eğitim setleri başlangıçtan ileri düzeye doğru hazırlandığı için, istediğiniz eğitim setinden başlayarak, adım adım hızlıca ilerleyebilirsiniz.

vidoport üzerindeki eğitim setlerinde, izleme listeleri oluşturabilir, istediğiniz eğitimleri gizleyebilir/gösterebilir ve tamamladığınız eğitim setlerin sertifikalarını PDF formatında indirebilir yada ıslak imzalı olarak alabilirsiniz. 

Kurumsal alanda da çok sayıda firma, personeline vidoport.com üzerinden online eğitimler aldırmaktadır. Çalışanlarının mesai düzenlerini bozmadan eğitim almalarını sağlayan online eğitimler, düzenli olarak firmalara raporlanmakta ve katılanların eğitim süreçleri takip edilmektedir.

vidoport üyelik türleri nelerdir?

vidoport.com üzerinde 3 farklı üyelik türü bulunmaktadır. Bu üyelik türleri:

➡ 3 Aylık Üyelik

➡ 1 Yıllık Üyelik

➡ Süper Fırsat Üyeliği

3 Aylık ve 1 Yıllık üyelik türlerinde, tüm vidoport.com üzerindeki tüm eğitimler, seçtiğiniz üyelik türüne göre 3 ay yada 1 yıl olarak izlenebilmektedir.

Süper Fırsat Üyeliği ise 1 yıl tüm eğitimleri kapsamakta ve İleri Düzey Excel kitabı gönderilmektedir. Merak ettiğiniz konularda bize info@vidoport.com adresinden ulaşabilirsiniz. 

 

En Başa Dön