Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Vidoport ile '3D Studio MAX ile Modelleme' Eğitim Seti ve 'Free Spot' Dersi

Vidoport ile '3D Studio MAX ile Modelleme' Eğitim Seti ve 'Free Spot' Dersi
26 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Vidoport ile '3D Studio MAX ile Modelleme' Eğitim Seti ve 'Free Spot' Dersi

Tasarım Becerilerinizi Vidoport ile Geliştirin

İş dünyası hızla dijitalleşiyor ve bu dönüşüme ayak uydurabilmek için gerekli yeteneklerden biri de tasarım yeteneği.

Tasarım

yeteneği, bir fikri görsel olarak ifade etme becerisi olarak tanımlanabilir. İster bir ürün, ister bir hizmet olsun, tasarımın başarısı, son kullanıcının deneyiminin kalitesi ve dolayısıyla bir işletmenin başarısını doğrudan etkiler. Tasarım, aynı zamanda bir markanın kimliğinin ve değerlerinin somut bir ifadesi olduğu için iş dünyasında büyük öneme sahip.

Tasarım Eğitimleri

ile birlikte farklı sektörlerdeki işlerde başarılı olmanın kapıları açılır. Vidoport, iş dünyasında gerekli olan bu yetenekleri kazandırmak için çeşitli eğitimler sunmaktadır. Bunlardan biri de '3D Studio MAX ile Modelleme' eğitim setidir.

Bu set, 3D tasarım konularında bilgi ve beceri kazanmanıza yardımcı olacak. Özellikle 'Free Spot' dersi, kişiselleştirilmiş 3D modelleme tekniklerini uygulama fırsatı sunarak öğrenme deneyiminizi zenginleştiriyor.

Eğitim setlerimizde yer alan 'Tasarım' videoları ile hem teorik bilgiye sahip olacak hem de uygulamalı eğitimler ile tecrübe kazanacaksınız. Bu sayede tasarım yeteneklerinizi geliştirecek ve iş dünyasında daha rekabetçi bir pozisyona geçeceksiniz.

Değerli öğrencilerimiz, sizlerin bu yetenekleri en uygun fiyatlarla edinmenizi sağlamak adına Yıllık Üyelik paketlerimizi sizlere sunuyoruz. Yıllık Üyelik paketimiz ile sadece 'Tasarım' değil, birden fazla eğitim setine sınırsız erişim sağlayabilirsiniz. 
 

En Başa Dön