Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK)

59,00

Şunları içerir :

  • Kaldığın yerden devam edebilme.
  • Çalışma dosyalarını indirme.
  • Bitirince sertifika alma.
  • Tüm cihazlardan erişim.
  • Öğrenecekleriniz
    Eğitim Açıklaması

    Kişisel verilerin korunması, gizliliği ve güvenliği, günümüzde giderek artan bir öneme sahiptir. "Kişisel Verilerin Hukuki Önemi: Belgeler, Saklama Koşulları ve Koruma Yöntemleri" eğitimi ile, kişisel verilere sahip olmanın hukuki boyutunu öğrenebilir, kişisel verilerin saklanması için gereken belgeleri ve saklama koşullarını öğrenebilirsiniz. Ayrıca, kişisel verilerin güvenliği için izlenmesi gereken yöntemleri ve bu verilerin korunması için alınması gereken önlemleri de adım adım öğrenebilirsiniz. Bu eğitim ile kişisel verilerin yasal boyutunu tamamen kavrayacak ve kişisel verilerin korunması konusunda uzmanlaşacaksınız.

    Eğitimin Yapısı

    Eğitim boyunca;

    Eğitim İçeriği

    Eğitimin içerdiği konular;

    Hedef Kitle

    Bu eğitim kimler için uygun;

    İçerik
    Tümünü Genişlet 13 Ders 01:06:27
    Gereksinimler
    Eğitmen Hakkında

    SMMM

    Çukurova Üniversitesi Ceyhan Meslek Yüksek Okulu Muhasebe ve Vergi Uygulamaları bölümününden mezun olduktan sonra Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinden mezun olan SMMM Yiğit BÜYÜKYILMAZ, Tezsiz Yüksek Lisansını Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi İşletme bölümünde tamamlamıştır. 2019 yılından beri SMMM belgesine sahiptir. 

    • 0 Yorum
    • 27 Eğitim
    Eğitim Değerlendirme
    Bu eğitim için henüz herhangi bir inceleme yapılmamış.
    En Başa Dön