Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

3D Studio Max ile "Basketbol Topu Modelleme" Eğitimi

3D Studio Max ile
04 Ocak, 2024 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

3D Studio Max ile "Basketbol Topu Modelleme" Eğitimi

3D Studio Max ile Basketbol Topu Modelleme Eğitimi

Tasarım: İş Dünyasının Önemli Unsurları

Tasarım, günümüz iş dünyasının en önemli unsurlarından biridir. Ürünler, hizmetler, ağlar ve sistemler üzerinde yer alan öğeleri şekillendiren ve işlevselleştiren tasarım, iş dünyasında fark yaratmak isteyen her sektör ve iş kolunda kendine yer bulur.

Tasarım Eğitimleri ve Modelleme Teknikleriyle Fark Yaratın

Tasarım Eğitimleri çerçevesinde sunulan 3D Studio MAX ile Modelleme eğitimi, bireylerin ve işletmelerin iş dünyasındaki tasarım gereksinimlerine cevap vermek üzere oluşturulan bir dizi eğitim setidir. 

Bu dosya içerisindeki spesifik bir ders olan Basketbol Topu Modelleme dersi, 3D modellemenin temel ilkelerini ve tekniklerini öğrenmenin yanı sıra tasarım becerilerinizi geliştirme ve yaratıcılığınızı kullanma fırsatı da sunar.

Yıllık üyelik ile Vidoport bünyesindeki tüm eğitim setlerine erişme imkanına sahip olabilirsiniz. Bilgi biriktirme ve becerilerinizi geliştirme fırsatı sunan bu eğitim setleri aracılığıyla, kendinizi ve işinizi diğerlerinden bir adım öne çıkarabilirsiniz. Tasarım dünyasını keşfetmek ve iş dünyasında fark yaratmak için hemen yıllık üyeliğinizi alın. 

Tasarım dünyası sizi bekliyor! Vidoport ile hayatı tasarlamaya başlayın.

En Başa Dön