Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

3D Studio Max İle Tasarım Becerilerinizi Nasıl Geliştirirsiniz?

3D Studio Max İle Tasarım Becerilerinizi Nasıl Geliştirirsiniz?
04 Kasım, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

3D Studio Max İle Tasarım Becerilerinizi Nasıl Geliştirirsiniz?

3D Studio Max ile Tasarım Becerilerinizi Geliştirmek İçin Hazır Mısınız?

Herkese merhaba! Bugün sizlerle, 3D Studio Max yazılımını kullanarak nasıl kusursuz modeller oluşturacağınıza dair bazı ipuçları paylaşacağım. Bu yazı, çizim ve modelleme yeteneklerinizi bir üst seviyeye taşımayı hedefleyen tüm Tasarım meraklılarının ilgisini çekecektir.

3D Studio Max ile Modelleme Hakkında Genel Bilgi

3D Studio MAX ile Modelleme, dijital tasarım ve animasyon dünyası için önemli bir beceridir. 3D Studio Max, endüstri standardı sayılan bir yazılım olup, ürün tasarımı, mimari görselleştirme, video oyunları ve daha birçok alanda kullanılmaktadır.

Neden Double Sided Material Kullanmalıyız?

Double Sided Material, üç boyutlu modellemelerde çok önemli olan bir konudur. Öğrencilerimize özellikle Double Sided Material dersimizde bu konunun ne kadar önemli olduğunu anlatıyoruz.

Vidoport ailesi olarak amacımız, her seviyedeki kullanıcıların tasarım ve modelleme becerilerini geliştirmelerini sağlamaktır. Tasarım Eğitimleri ile bu hedefe ulaşabilirsiniz.

Yıllık Üyelik İle Tasarım Eğitimlerine Sınırsız Erişim Sağlayın

Vidoport üzerindeki eğitimlerimize erişim sağlamanın en efektif ve uygun fiyatlı yolu yıllık üyeliktir. Yıllık Üyelik planımızla tasarım eğitimlerine sınırsız erişim hakkına sahip olabilir ve kendinizi sürekli olarak geliştirme imkanı bulabilirsiniz. Vidoport ailesi olarak sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız.

En Başa Dön