Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

3D Studio Max ile Tasarım Dünyasına Adım Atın: Hose Nesnesi Dersi

3D Studio Max ile Tasarım Dünyasına Adım Atın: Hose Nesnesi Dersi
10 Ocak, 2024 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

3D Studio Max ile Tasarım Dünyasına Adım Atın: Hose Nesnesi Dersi

3D Studio Max ile Tasarım Dünyasına Adım Atın

Tasarım, iş dünyasının vazgeçilmez bir unsuru haline gelmiştir. Ürünlerin görüntüsünden, firma logolarına, interaktif web sitelerine kadar her yerde tasarım unsurunu görebiliriz. Dokümanların düzeninde bile tasarımın kendine yer bulduğunu görürüz.

3D Tasarımda Yeni Boyutlar: 3D Studio Max

3D tasarım, genel tasarım dünyasında kendine önemli bir yer edinmiştir. Maketlerden, animasyonlara, oyunlara ve hatta mimari projelere kadar geniş bir yelpazede kullanılmaktadır. Bizim de Vidoport olarak sunmuş olduğumuz 3D Studio Max Öğrenin eğitim seti içerisinde 3D tasarımı bütün genişliğiyle öğrenebilirsiniz.

Hose Nesnesi Nedir?

Eğitim setimizdeki derslerden bir tanesi de 'Hose Nesnesi' üzerinedir. Hose Nesnesi dersimizle bu nesnenin ne olduğunu ve nasıl kullanılacağını öğrenebilirsiniz.

Vidoport olarak size birbirinden değerli Tasarım eğitimlerimizi sunuyoruz. Birbirinden değerli eğitim setlerimizle Tasarım dünyasında kendinize yer bulabilirsiniz. Yıllık üyeliklerimizle, dilediğiniz kadar eğitim setine erişiminiz olabilir. Yıllık Üyeliklerimiz hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayınız.

 

En Başa Dön