Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

3D Studio MAX ile Tasarıma Farklı Bakış: Fıçı ModellemeÜzerine

3D Studio MAX ile Tasarıma Farklı Bakış: Fıçı ModellemeÜzerine
09 Ekim, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

3D Studio MAX ile Tasarıma Farklı Bakış: Fıçı ModellemeÜzerine

3D Studio MAX ile 'Fıçı Modelleme' Üzerine: Dijital 'Tasarım' Geliştirme Pratikleri

Son yıllarda dijital Tasarım alanında ortaya çıkan yenilikçi teknolojiler ve yetenek gereksinimleri, sanatçıları ve tasarımcıları sürekli bir öğrenme ve gelişme sürecine yönlendiriyor. Bu süreçte, en popüler ve kullanışlı grafik tasarım araçlarından biri olan 3D Studio MAX ile Modelleme hamlesini yapmayı düşünüyor musunuz? 

3D Studio MAX ve Modelleme

3D Studio Max, 3D modelleme, animasyon ve görselleştirme yazılımıdır. Mimari görselleştirmeler, oyun karakter ve sahne tasarımları, film ve TV efektleri oluşturmak için kullanılan bu güçlü araç, ayrıca ürün ve mobilya modelleme gibi daha geniş bir yelpazede uygulamalar sunar.

'Fıçı Modelleme'

Bu çevrimiçi eğitimde yürüttüğümüz bir projede, spesifik bir 'Fıçı Modelleme' dersini de içeren ayrıntılı tasarım sürecini de ele alacağız. Bu, hem tasarım bilgilerinizi genişletecek hem de 3D Studio Max yazılımındaki yeteneklerinizi geliştirecek.

Artık Tasarım Eğitimleri platformumuzda, bu yazılımın detaylı şekilde anlatıldığı yaklaşık yüzlerce video eğitim bulabiliyorsunuz. Ama bütün bu eğitimlere erişebilmek ve kendinizi geliştirme yolunda hızlı ve etkili adımlarla ilerleyebilmek için Vidoport Yıllık Üyelik bekliyor sizi

Sonuç olarak Vidoport, tasarım eğitimlerinizle birlikte kariyerinizi hızlıca geliştirme fırsatı sunar. Bu süreci daha ekonomik hale getirebilecek olan Yıllık Üyelik seçeneğimize bir göz atmaya ne dersiniz?. Kapsamlı eğitim setlerimiz ve kayaklarımız, tasarım dünyasında daha hızlı ve kesin adımlar atmanızı sağlayacak.

En Başa Dön