Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

3D Tasarım Dünyasına Adım Atın: 3D Studio Max ile Bend Tekniği

3D Tasarım Dünyasına Adım Atın: 3D Studio Max ile Bend Tekniği
10 Ocak, 2024 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

3D Tasarım Dünyasına Adım Atın: 3D Studio Max ile Bend Tekniği

3D Tasarım Dünyasına Adım Atın

İş dünyası için tasarımın önemi ve kullanım alanlarından bahsetmek gerekirse, tasarım her şeyin kalbidir. Ürünler ve hizmetler, kullanıcı deneyimi ve hatta marka imajı bile tasarım süreçlerinden geçer. Bu süreçlerde kullanılan çeşitli araçlar ve teknikler, tasarımın uygulama alanlarını sınırsız hale getirir. Birçok farklı sektör ve disiplin, günümüzde 3 boyutlu (3D) tasarımın sunduğu özgürlüğü ve esnekliği kullanıyor.

3D Studio Max ile Tasarım

Yani, 3D tasarım yapmayı öğrenmek de, profesyonel tasarımcılar ve hobiistler arasında oldukça popüler. 3D tasarım öğrenmek isteyenler için ilk adım genellikle bir 3D modelleme programını öğrenmektir. 3D Studio Max, sektördeki en popüler seçeneklerden biridir.

'Bend' Tekniği Hakkında

3D Studio MAX Öğrenin eğitim setimizde, Bend adlı bir teknikten de bahsediyoruz. Bend, bir objenin belirli bir ekseni boyunca bükülmesini sağlar. Bu, organik şekiller ve karmaşık yapılar yaratmanın harika bir yoludur.

Vidoport'ta Tasarım Eğitimleri'nden yararlanabilirsiniz. Eğitim setlerimiz, tasarım hakkında sıfırdan bilgi edinmek isteyenlerden profesyonel tasarımcılara kadar her seviyeden kişiye hitap eder. 

Yıllık Üyeliklerimiz, seçkin işlemler ve özelliklerin yanı sıra tüm eğitim videolarımıza erişim sağlar. Böylece tasarım derslerinin yanı sıra diğer birçok ders serisine de erişim kazanırsınız. Daha fazla bilgi için tıklayınız

Bu eğitimlerin satışlarını arttırmak amacıyla Vidoport olarak Yıllık Üyeliklerimizin satışlarını artırmaya yoğunlaştık. Bu plan, tüm eğitimlerimize sınırsız erişim imkanı sağlar ve sizlere tasarım konusunda kendi eğitim hızınızda uygulamalar yapma olanağını verir. Her daim güncel eğitim setlerine erişim için Vidoport'un Yıllık Üyeliklerini seçin!

En Başa Dön