Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

A'dan Z'ye Power BI ve Excel Kullanımı: Veri Analizi Eğitim Seti

A'dan Z'ye Power BI ve Excel Kullanımı: Veri Analizi Eğitim Seti
14 Ocak, 2024 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

A'dan Z'ye Power BI ve Excel Kullanımı: Veri Analizi Eğitim Seti

İş Dünyasında Excel ve Power BI Kullanımının Önemi

İş dünyasında verilerle çalışmanın önemi gün geçtikçe artıyor. Bu nedenle Microsoft'un yazılımı olan Excel veri işleme ve analitik kapasitesi ile en önemli iş araçlarından biri olmuştur. 

Excel'in İş Dünyasındaki Roleleri

Excel, tablo oluşturma, verileri analiz etme, veri görselleştirme ve karmaşık matematiksel hesaplamalar yapma gibi birçok işlevi olan bir yazılımdır. Çeşitli sektörlerde, işletmeler bu yazılımı veri analizi, bütçe planlaması, finansal raporlama ve satış projeksiyonları için kullanmaktadır. Doğru kullanıldığında, Excel Eğitimleri işletmelerin verimliliğini ve karlılığını artırabilir.

A'dan Z'ye Power BI Kullanımı

Veri analizinin bir diğer önemli aracı olan Power BI, interaktif görsel raporlar ve iş zekası yetenekleri ile Excel'e mükemmel bir tamamlayıcıdır. A'dan Z'ye Power BI Kullanımı eğitim setimiz, bu platformun en iyi şekilde nasıl kullanılacağını detaylı bir şekilde anlatıyor. Power BI Giriş dersimizle, Power BI'ın temel özelliklerini ve nasıl veri modelleri oluşturabileceğinizi öğrenebilirsiniz.

Her işletme ve profesyonel için veri analiz araçlarına hakim olmak büyük önem taşıyor. Bu nedenle, Vidoport olarak sizlere Excel ve Power BI hakkında kapsamlı ve kaliteli eğitimler sunmaktayız. 

Hediye olarak Yıllık Üyelik kazanma şansı yakalamak ve eğitim setlerimize erişim imkanı elde etmek için bugün bize katılın!

En Başa Dön