Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel 2010: ÇOKEĞERSAY İşlevi ile Satış Analizi

Excel 2010: ÇOKEĞERSAY İşlevi ile Satış Analizi
10 Ocak, 2024 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel 2010: ÇOKEĞERSAY İşlevi ile Satış Analizi

Excel: İş Dünyasının Vazgeçilmezi

İş dünyasında veri analizi ve raporlamaların en büyük yardımcısı Excel çok geniş bir kullanım alanına sahiptir. İş dünyasının her alanında aktif olarak kullanılan Excel ile veri manipülasyonu, veri analizi, finansal modelleme gibi birçok işlem kolayca gerçekleştirilebilir.

Excel Eğitimleri: Veri Analizi ve Raporlama Teknikleri

Vidoport'ta bulunan Excel Eğitimleri ile Excel'in güçlü işlevlerini ve analitik yeteneklerini öğrenebilirsiniz. Özellikle Excel 2010: Sıfırdan Excel Öğrenin eğitim seti, Excel'i hiç kullanmamış olanlar için ideal bir başlangıç noktasıdır.

ÇOKEĞERSAY İşlevi: İki Tarih Arasındaki Satışları Bulma

Excel'de çok kapsamlı bir işlev olan ÇOKEĞERSAY İşlevi ile İki Tarih arasındaki satışların sayısını bulmak, birçok veri analitiği hakkında fikirler verir. İki tarih arasındaki satışları bulmak için bu işlevi öğrenmek, analizlerinizi daha da güçlendirecektir.

Artırmak istediğimiz Yıllık Üyeliklerimiz ile tüm bu değerli bilgilere ve çok daha fazlasına erişebilirsiniz. Excel videoları da dahil olmak üzere birçok eğitim setine erişim imkanı sunan Yıllık Üyelik seçeneklerimizi incelemek için hemen tıklayın.

En Başa Dön