Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

A'dan Z'ye SQL Server Eğitimleri: Büyük Veri ve Sürüm Karşılaştırması

A'dan Z'ye SQL Server Eğitimleri: Büyük Veri ve Sürüm Karşılaştırması
14 Ekim, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

A'dan Z'ye SQL Server Eğitimleri: Büyük Veri ve Sürüm Karşılaştırması

A'dan Z'ye SQL Server Eğitimleri ve SQL Server Sürümlerini Karşılaştırma

Veri tabanı yönetimi ve işletme uygulamalarında önemli bir rol oynayan SQL ve Büyük Veri hakkında bilgi sahibi olmak, günümüz iş dünyasında büyük ölçüde aranan bir beceridir. Bunun anlaşılması ve öğrenilmesi için Vidoport, 'A'dan Z'ye SQL Server Eğitimleri' adlı engin eğitim setlerini sunar.

SQL ve Büyük Veri

'SQL ve Büyük Veri Eğitimleri', kurumsal düzeyde veri işlemeyi ve veri tabanı yönetimini kolaylaştırmayı hedefler. SQL öğrenmenin ve büyük veri teknolojilerini kullanmanın getireceği yararları ve çözebileceği sorunları keşfederek, iş dünyasındaki veri tabanı yönetimi konusundaki becerilerinizi geliştirebilirsiniz.

SQL Server Sürümlerini Karşılaştırma

SQL Server’ın farklı sürümleri arasında ciddi farklılıklar bulunabilir. Bu yüzden Vidoport'ta yer alan 'SQL Server Sürümlerini Karşılaştırma' dersi, hangi sürümün sizin veya işletmenizin ihtiyaçlarına en uygun olduğunu anlamanızda çok yardımcı olacaktır.

Vidoport'un 'Yıllık Üyelik'leri ile SQL ve Büyük Veri videolarını içeren eğitim setlerimizi ve çok daha fazlasını sınırsızca izleyebilirsiniz. Kendinizi geliştireceğiniz bu eğitimler sayesinde, iş potansiyelinizi artırabilir ve kariyer fırsatlarınızı çoğaltabilirsiniz.

En Başa Dön