Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Metin Sütunlarını Kullanma: 'Ad ve Soyadları ayrı hücrelere yazdırmak'

Metin Sütunlarını Kullanma: 'Ad ve Soyadları ayrı hücrelere yazdırmak'
02 Ekim, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Metin Sütunlarını Kullanma: 'Ad ve Soyadları ayrı hücrelere yazdırmak'

Excel ile Veri Manipülasyonu

Excel, geniş bir veri setinde hızlı ve etkili sonuçlar almanın en etkililerinden biridir. Eğitim setimiz 'MAC için Excel : Sıfırdan İleri Düzeye Excel Öğrenin' size bunun gibi beceriler kazandırmak üzere tasarlandı.

'Ad ve Soyadları ayrı hücrelere yazdırmak'

Tek bir hücrede hem adınızı hem de soyadınızı tutma durumu karşınıza çıktığında, bu bilgileri nasıl ayrı hücrelere yazdıracağınızı merak ediyor olabilirsiniz. Bunun çözümü, 'Ad ve Soyadları ayrı hücrelere yazdırmak' dersimizi izleyerek öğrenilebilir. 

Excel Eğitimleri

Seviyeniz ne olursa olsun, Excel Eğitimleri'miz sizin için fevkalade bir kaynak olabilir. Excel becerilerinizi genişletme ve belki de iş yerinde daha etkili bir çalışan olma fırsatınız olabilir.

Vidoport'daki Yıllık Üyelikler seçeneklerimizden birini seçerek, 'Excel' dahil olmak üzere tüm eğitim setlerimize erişebilirsiniz. Bu üyelikler, sürekli öğrenmenin ve becerilerinizi her zaman taze tutmanın en iyi yolu olabilir.

Vidoport'un Yıllık Üyelik fırsatları ile 'Excel' dahil tüm eğitim setlerimizden faydalanabilir, kariyerinizde daha ileri gitmeyi hedefleyebilirsiniz. Bu üyeliğinizle, sürekli öğrenme ve beceri geliştirme fırsatına sahip olma konusunda benzersiz bir avantaj elde edeceksiniz. Yıllık üyeliğiniz sırasında, içeriğimizdeki tüm yeni eğitimleri ve güncellemeleri de alacaksınız. Kariyerinizi önemsiyorsanız, yıllık üyelik seçeneğimizi gözden geçirmelisiniz.

En Başa Dön