Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Outlook’ta Veri Aktarımı: Excel’den Kişileri Outlook’a Nasıl Aktarabilirsiniz?

Outlook’ta Veri Aktarımı: Excel’den Kişileri Outlook’a Nasıl Aktarabilirsiniz?
02 Ekim, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Outlook’ta Veri Aktarımı: Excel’den Kişileri Outlook’a Nasıl Aktarabilirsiniz?

Excel'den Outlook'a Verilerinizi Kolayca Aktarma

Kişisel veri yönetiminin karmaşık olabileceği bir dünyada, sayısız kişiye ve görevlere sahip olabiliriz. Bu nedenle, tüm kişilerimizi bir yerde toplamak büyük bir kolaylık sağlar.

Microsoft Excel

Outlook bilgilerimizi organize etmek için harika bir araçtır. Fakat, Outlook kişileriminizi de doldurmak için Excel'deki listeyi aktarmak iyi bir fikir olabilir.

Excel'deki Kişileri Outlook'a Aktarma İşlemi

Outlook Eğitimleri bölümümüzde 'Excel'deki kişiler listesini outlook kişilere aktarmak' dersimizde adım adım bu işlemi nasıl yapabileceğinizi öğrenebilirsiniz. Bu ders, işlemlerinizi çok daha hızlı ve etkili hale getirmenin bir yoludur.

Daha fazla bilgi için 'Outlook 2013: E-posta, Kişiler ve Takvimi Kullanmak' isimli eğitim setimiz bu konuda size yardımcı olabilir. 

Ayrıca, bu konuyla ilgili veya başka herhangi bir konuda yardıma ihtiyacınız olursa, çekinmeden bize ulaşın. 

Vidoport olarak, bilgiye kolay ve hızlı erişimi destekliyoruz. Eğitim setlerimiz, ihtiyacınız olan her türlü bilgiyi size sunmak için dikkatle hazırlanmıştır. Outlook videolarını içeren eğitim setlerimiz, bu platformu daha etkili bir şekilde kullanmanızı sağlar. Siz değerli üyelerimiz için sunduğumuz Yıllık Üyeliklerle, bu eğitimlerin tamamına sınırsız erişim elde edebilirsiniz. Yıllık üyeliklerle, tüm eğitim setlerimize erişim sağlamakla kalmaz, azalan birim başı maliyetle daha fazla kaynak kullanabilme fırsatı da yakalarsınız. Kendinizi geliştirmeye zaman sınırı olmamalı. İster işinizi geliştirmek, ister yeni bir beceri edinmek isteyin, yıllık üyeliğimizle tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabiliriz.

En Başa Dön