Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Google Suit ile Anket Oluşturma ve Yanıtları İzleme: Pratik Rehber

Google Suit ile Anket Oluşturma ve Yanıtları İzleme: Pratik Rehber
02 Ekim, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Google Suit ile Anket Oluşturma ve Yanıtları İzleme: Pratik Rehber

'Google Suit' ile Anket Nasıl Oluşturulur ve Yanıtlar Nasıl İzlenir?

Bu yazıda sizlere verdiklerimiz Google Suit Eğitimleri kapsamında 'Google Anket, Formlar ile Anket Oluşturma' eğitim setinde bulunan ve oldukça kullanışlı bir özellik olan yanıtlar ile çalışmak dersini ele alacağız. 

'Google Suit' ile Anket Oluşturma

Google Suit uygulamaları arasında yer alan Google Formlar, kullanıcılarına profesyonel görünümlü anketler oluşturma fırsatı sunar. Bu araç kullanıcılarına farklı şekillerde sorular eklemelerine ve yanıtları analiz etmelerine yardımcı olur.

Yanıtlar ile Çalışma

Yanıtlar sekmesi, tüm yanıtları tek bir yerde görmenizi sağlar. Bu özelliği kullanarak, anketlerinize verilen yanıtları analiz edebilir, yanıtlar arasında anlamlı bağlantılar kurabilir ve daha verimli kararlar alabilirsiniz. Bu özelliği daha detaylı öğrenmek ve uygulamak için 'Yanıtlar ile çalışmak' dersimize bakabilirsiniz.

Yıllık Üyelik ile Google Suit Eğitimleri

Vidoport üzerindeki Yıllık Üyelikler aracılığıyla, zengin içeriği olan bu eğitim setlerine ve daha pek çok eğitim kaynağına kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Yıllık Üyelik sayesinde sadece Google Suit öğrenmekle kalmayacak, muhasebe, SQL, word, powerpoint konularında da gelişme fırsatı yakalayacaksınız.

En Başa Dön