Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

İleri Düzey Excel Eğitimi: Pivot Tablo Metinsel Değerleri Gruplama

İleri Düzey Excel Eğitimi: Pivot Tablo Metinsel Değerleri Gruplama
25 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

İleri Düzey Excel Eğitimi: Pivot Tablo Metinsel Değerleri Gruplama

Excel: İş Dünyasında Verileri Anlamanın Anahtarı

İş dünyası her gün büyüyen ve karmaşıklaşan veri yığınlarıyla dolu, bunlar da çoğu zaman sayısız hücreler ve tablolar şeklinde ifade edilir. Ayak uydurmanın en iyi yollarından biri, tüm bu dünya dillerinin en popülerlerinden biri olan Excel'i öğrenmektir. 

A'dan Z'ye İleri Düzey Excel Eğitimi

Veri analizi konusunda bir adım daha ileri gidebilmek için, Vidoport sizlere 'A'dan Z'ye İleri Düzey Excel Eğitimi' i sunar. Bu eğitim setiyle, Excel Eğitimleri'nin detaylarına dalmak ve analiz yeteneklerinizi geliştirmek için gereken bilgi ve becerilere sahip olacaksınız.

'Pivot Tablo Metinsel Değerleri Gruplama' Dersi

Eğitim setinde yer alan ve Excel'in en güçlü özelliklerinden biri olan 'Pivot Tablo Metinsel değerleri gruplama' dersi, sizlere veri setleriniz arasında daha derin anlamlar keşfedebilmeniz için gereken bilgileri sağlar. Bu özelliği 'Pivot Tablo Metinsel değerleri gruplama' hakkındaki dersimizle öğrenebilirsiniz.

Vidoport'ta sunulan yıllık üyelikler, 'Excel' videolarını içeren eğitim setlerimizin satışlarını artırmak ve kullanıcılarımıza değer katmak üzere tasarlanmıştır. Bu üyelikler ile sadece Excel değil, Muhasebe, PowerPoint, SQL ve Word gibi alanlarda da yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz. Yıllık Üyelik planlarımıza göz atarak, eğitim setlerine sınırsız erişim sağlayabilirsiniz. Daha fazlasını öğrendikçe, daha fazlasını başarabilirsiniz!

En Başa Dön