Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

AutoCAD ile Ölçülendirme Yapmak

AutoCAD ile Ölçülendirme Yapmak
16 Eylül, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

AutoCAD ile Ölçülendirme Yapmak

AutoCAD ile Mimari Çizim Yapma

Gelişen teknoloji ve dijitalleşen dünya ile birlikte mimarlık ve iç mimarlıkta Tasarım anlayışı da çağa ayak uydurarak kendini geliştirmeye devam etmektedir. Artık tasarımlarımızı sergilemek ve sunmak için fiziksel modellerden ziyade, bilgisayar destekli tasarım programlarını kullanmaktayız. İşte bu noktada karşımıza AutoCAD adlı program çıkmaktadır.

AutoCAD Nedir?

AutoCAD, Amerika merkezli Autodesk firması tarafından geliştirilmiş ve birçok farklı sektörde kullanılan bir bilgisayar-destekli tasarım ve çizim programıdır. Özellikle mimarlık, inşaat mühendisliği, mekanik mühendislik ve elektrik-elektronik mühendisliği alanında sıkça kullanılan AutoCAD, sektörün en çok tercih edilen programlarından biridir.

AutoCAD ile Mimari Çizim Nasıl Yapılır?

AutoCAD programı ile mimari çizim yaparken öncelikle bir plan çiziminizi tamamlamanız gerekmektedir. Daha sonra plan üzerinde bulunan duvarlarınızı 3 boyutlu hale getirerek, çiziminizi detaylandırabilirsiniz. AutoCAD'i öğrenmek ve bu konuda kendinizi geliştirmek isterseniz, Vidoport'ta bulunan 'AutoCAD ile Mimari Çizim Yapmak' eğitim setinden faydalanabilirsiniz.

Tasarım Eğitimleri, size AutoCAD programını a'dan z'ye kadar öğreten ve detaylarıyla birlikte anlatan bir eğitimdir. Kendi tasarımlarınızı çizmek ve bu alanda profesyonelleşmek için harika bir başlangıç olacaktır.

AutoCAD programı ile çizim yapmanın en önemli adımlarından biri de 'Ölçülendirme Yapmak' dır. Bu aşamayı doğru bir şekilde tamamlamanız, projenizin hatasız ve bütün olmasını sağlar.

Dijital Tasarım dünyasında kendinizi geliştirmek, mesleğinizin sınırlarını genişletmek ve güncel kalmak için Vidoport'ta sunduğumuz, uzman eğitmenler tarafından hazırlanmış eğitimlere göz atabilirsiniz. Kendinizi geliştirmek için bugün adım atın!

En Başa Dön