Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

DevExpress ile İş Zekası Uygulamaları ve SQL Büyük Veri Eğitimi

DevExpress ile İş Zekası Uygulamaları ve SQL Büyük Veri Eğitimi
13 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

DevExpress ile İş Zekası Uygulamaları ve SQL Büyük Veri Eğitimi

DevExpress İle İş Zekası Uygulamalarına Giriş

Eğitim sektörünün en önemli isimlerinden biri olan Vidoport, "DevExpress ile İş Zekası Uygulamaları (Ücretsiz)" eğitim seti ile sektöre yeni bir soluk getiriyor. Eğitim seti, DevExpress ve SQL ve Büyük Veri teknolojilerinin bir arada kullanılmasını sağlayarak, iş zekası uygulamalarında verimlilik artışı sağlamayı hedefliyor.

SQL ve Büyük Veri Eğitimleri

SQL ve Büyük Veri Eğitimleri kapsamında, bu iki önemli teknolojinin bir arada kullanılması ve farklı iş zekası uygulamalarına nasıl adapte edileceği konularında detaylı bilgiler verilmektedir.

DevExpress ve Grid Kontrol

Eğitim setinin önemli bir diğer parçası olan 'Grid Kontrol', DevExpress ile iş zekası uygulamalarında nasıl kullanılır ve nasıl en verimli şekilde değerlendirilir konularını ele almaktadır.

Yıllık Üyelikler ile SQL ve Büyük Veri Eğitimlerine Tam Erişim

Yıllık Üyelikler vasıtasıyla, Vidoport'un sunduğu 'SQL ve Büyük Veri' eğitim setlerine ve diğer tüm eğitimlerine sınırsız erişim hakkına sahip olabilirsiniz. Yıllık Üyeliklerin satışlarını arttırmak ve daha fazla kişiye SQL ve Büyük Veri konularında eğitim sağlamak hedeflenmektedir. Bu sayede, SQL ve Büyük Veri eğitim setlerimiz üzerinden elde edilecek geliri artırmak amaçlanmaktadır.

En Başa Dön