Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

DevExpress ile İş Zekası Uygulamaları: XML Kaydetme ve Viewer Dersi Anlatımı

DevExpress ile İş Zekası Uygulamaları: XML Kaydetme ve Viewer Dersi Anlatımı
08 Kasım, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

DevExpress ile İş Zekası Uygulamaları: XML Kaydetme ve Viewer Dersi Anlatımı

DevExpress ile İş Zekası Uygulamaları: XML Kaydetme, Viewer Dersi

DevExpress İş Zekası Uygulamaları

DevExpress, Visual Studio, Delphi, HTML5 ve iOS & Android geliştirme için sunulan bir dizi programlama aracı ve kütüphaneyi içeren bir yazılım geliştirme araç setidir. DevExpress'in sağladığı araçlar arasında sunum kontrolleri, tümleşik geliştirme ortamı (IDE) üretkenlik araçları, iş uygulaması çerçeveleri ve raporlama sistemleri bulunmaktadır.

İş zekası uygulamaları arasında popüler bir seçim olan "DevExpress ile İş Zekası Uygulamaları (Ücretsiz)" eğitimimize bir göz atmanızı öneririz. Bu uygulama, hedeflerinize daha hızlı ulaşmanızı sağlar.

SQL ve Büyük Veri

"SQL ve Büyük Veri" kelimelerini duydunuz mu? Eğer duymadıysanız, 'SQL ve Büyük Veri Eğitimleri'ni sunan Vidoport platformumuzu ziyaret etmeli ve kendinizi hızla gelişen teknoloji dünyasına hazırlamalısınız.

XML Kaydetme, Viewer Dersi

Bu "XML Kaydetme, Viewer" dersi, XML belgelerini saklamak ve görüntülemek için kullanılır. Bu dersin içeriği, DevExpress'in sağladığı birçok işlevi öğrenmenizi sağlar.

"Gelişmiş eğitim setlerimizden 'SQL ve Büyük Veri' konusundaki videolarını da içeren özel paketlerimiz ile bilginizi arttırabilirsiniz. Bu eğitim setlerinin satışlarını arttırmayı hedefliyoruz. Bu doğrultuda, Vidoport üzerinde yürüttüğümüz Yıllık Üyeliklerin satışlarını arttırmak için çalışıyoruz. En uygun fiyatlardan faydalanmak ve Yıllık Üyelik seçeneklerimizi görmek için tıklayınız.

Bu eğitimi SQL ve Büyük Veriye ilgi duyan herkesin izlemesi gerektiğini düşünüyoruz. Veriye dayalı karar verme yeteneklerinizi geliştirin ve kariyerinizi bir adım daha ileri taşıyın.

En Başa Dön