Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

'Dönem Sonu İşlemleri ile İlgili Bütün Ayrıntılar' ve 'SGK Primlerinin Gider Yazılması

 'Dönem Sonu İşlemleri ile İlgili Bütün Ayrıntılar' ve 'SGK Primlerinin Gider Yazılması
13 Kasım, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

'Dönem Sonu İşlemleri ile İlgili Bütün Ayrıntılar' ve 'SGK Primlerinin Gider Yazılması

Muhasebelene Yolculuk: 'Dönem Sonu İşlemleri ile İlgili Bütün Detaylar' ve 'SGK Primlerinin Gider Yazılması' Dersleri

Herkese merhaba! Bugün sizinle, Vidoport'un düzenlemiş oldugu 'Dönem Sonu İşlemleri ile İlgili Bütün Ayrıntılar' adlı eğitim setinin 'SGK primlerinin gider yazılması' dersinden bahsetmek isterim. Hadi hep birlikte Muhasebe dünyasının kapılarını aralayalım!

'Dönem Sonu İşlemleri ile İlgili Bütün Ayrıntılar' Eğitim Seti

Bu eğitim seti, sayısız konuyu içerisinde barındırıyor. Ancak belirli bir konuya, 'SGK primlerinin gider yazılması' na odaklanacağız. Dönem Sonu İşlemleri ile İlgili Bütün Ayrıntılar eğitim seti içerisinde ayrıca, bilanço yapısı, aktif-pasif dengesi, dönem sonu mali tabloları konuları gibi bir çok konu yer almakta.

SGK Primlerinin Gider Yazılması

Her işletme için önemli olan 'SGK primlerinin gider yazılması' konusu, eğitim setinde işlenen konulardan biri. Şirketlerin mali tablolarında doğru bir biçimde bu işlemlerin nasıl gerçekleştirileceği, SGK primlerinin gider yazılması dersinde ayrıntılı bir şekilde anlatılıyor.

Vidoport'un geniş Muhasebe Eğitimleri geniş bir yelpazeyi kapsıyor. Siz de yıllık üyeliğinizi alarak bu eğitimleri tamamlama fırsatını yakalayabilirsiniz! Yıllık Üyelikler sayesinde bilginizi her an, her yerde artırabilirsiniz. 

Sonuç

Muhasebe eğitimlerini tamamlarken, Vidoport'un sizlere sunduğu Yıllık Üyelikler sayesinde hem bilginizi genişletebilir, hem de kariyerinizde ilerleyebilirsiniz.

Vidoport'un 'Muhasebe' eğitim setleri, muhasebe alanındaki temel ve ileri düzey konuları kapsar. Bu eğitim setlerinin satışlarını arttırmak ve daha fazla kişiye ulaştırmak adına, Yıllık Üyeliklerimizin satışlarını artırmayı hedefliyoruz. Yıllık Üyelik ile tüm eğitim setlerimize erişim sağlayabilir, öğrenme sürecinizi hızlandırabilirsiniz. Eğitim setlerimiz, çeşitli alanlarda bilgi ve beceri edinmenizi sağlar ve kariyerinizde sizi bir adım öne taşır!

En Başa Dön