Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

DÜŞEYARA ile sayı aralıklarındaki değerleri bulmak

DÜŞEYARA ile sayı aralıklarındaki değerleri bulmak
19 Eylül, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

DÜŞEYARA ile sayı aralıklarındaki değerleri bulmak

DÜŞEYARA Formülü Excel'de Nasıl Kullanılır?

Excel'de veri analizinin önemli araçlarından biri de 'DÜŞEYARA' formülüdür. 

Excel'de DÜŞEYARA Formülünun Kullanımı

Bu formül, farklı hücre aralıklarındaki belirli bir değeri bulmak amacıyla kullanılır. Farklı hücrelerde yer alan değerler arasında çok hızlı bir biçimde arama ve çekme işlemi yapar. Bu formül sayesinde, karmaşık ve büyük verilerin olduğu tablolar üzerinde kolaylıkla analiz yapabiliriz. 'DÜŞEYARA Formülü Excel'de Nasıl Kullanılır?' isimli eğitim setimizi inceleyerek bu formülü ayrıntılı olarak öğrenebilirsiniz. 

Formülün kullanımı ve veri çekme işlemleri, eğitim setimizde detaylı bir şekilde anlatılmaktadır. Eğitim setini incelemek için buraya tıklamanız yeterlidir.

DÜŞEYARA ile Sayı Aralıklarındaki Değerleri Bulma

'DÜŞEYARA Formülü' karmaşık görünsede aslında oldukça kullanışlı ve faydalıdır. 'DÜŞEYARA' formülü sayesinde sayı aralıklarındaki değerleri çok daha kolay ve hızlı bir şekilde bulabilirsiniz. Bu konuda daha detaylı bilgi ve örnekler için 'DÜŞEYARA ile sayı aralıklarındaki değerleri bulmak' başlıklı dersimize buradan ulaşabilirsiniz.

Excel kullanımında profesyonelleşmek ve diğer formülleri de öğrenmek için 'Excel Eğitimleri' setimize göz atabilirsiniz. Daha detaylı bilgi ve eğitimler için 'Excel Eğitimleri' başlıklı sayfamızı buradan ziyaret edebilirsiniz.

Excel ile ilgili her türlü detayı ve bilinmesi gerekenleri, eğitim setlerimiz ve derslerimiz sayesinde kısa sürede öğrenebileceğinizi belirtmek isteriz. Excel öğrenmek hiç bu kadar kolay olmamıştı.
 

En Başa Dön