Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel 365 Formülleri İle Veri Analizi: SIRALAÖLÇÜT Formülü Örneği

Excel 365 Formülleri İle Veri Analizi: SIRALAÖLÇÜT Formülü Örneği
19 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel 365 Formülleri İle Veri Analizi: SIRALAÖLÇÜT Formülü Örneği

Excel 365 Formülleriyle Veri Analizi: SIRALAÖLÇÜT Formülüyle Veri Getirme

İş dünyası sürekli değişiyor ve hızlanıyor. Bu süreci yönetebilmek ve doğru kararlar alabilmek için, verilerin anlamlı ve hızlı bir şekilde analiz edilmesi gerekiyor. İşte burada Excel devreye giriyor. Farklı iş kollarında, veri analizinden raporlamaya, tahminlemeden trend analizine kadar birçok alanda kullanılan bir araçtır. 

Excel 365 Formülleri ve Özellikler

Excel, veri analizi, modelleme ve görselleştirme özelliklerine sahip bir araç olmasının yanı sıra, pek çok kullanıcı dostu formül ve işlevi de içerir. “Excel 365 Özellikleri ve Excel 365 Formüllerinin Kullanımı” isimli eğitim setimizde, Excel 365'in tüm formüllerini ve bu formüllerin ne şekilde kullanılacağını anlatıyoruz.

SIRALAÖLÇÜT Formülü ile Veri Getirme

Veri analizi yaparken, belirli ölçütlere göre sıralanmış veriye ihtiyaç duyarız. İşte tam bu noktada 'SIRALAÖLÇÜT formülü ile istenen sütunlardaki verileri getirmek' dersi devreye girer.

Yukarıdaki eğitimler ve daha fazlası Vidoport'un 'Excel Eğitimleri' kategorisinde yer alıyor. Verilerle çalışmayı ve analizleri sadeleştirmeyi öğrenmek isteyen herkesi bu eğitimlere katılmaya davet ediyoruz.

Excel videolarını içeren eğitim setlerimiz ile veri analizi becerilerinizi geliştirebilirsiniz. Eğitimlerimizi daha kolay ulaşılabilir kılmak için Yıllık Üyeliklerimizde indirim kampanyası başlatmış bulunmaktayız. Yıllık Üyeliklerimiz ile tüm eğitimlerimize sınırsız erişim sağlayabilir ve kendinizi iş dünyasında bir adım öne çıkarabilirsiniz.  Detaylı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.

En Başa Dön