Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel'de Saat, Dakika ve Saniye Fonksiyonları Nasıl Kullanılır

Excel'de Saat, Dakika ve Saniye Fonksiyonları Nasıl Kullanılır
01 Ocak, 2024 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel'de Saat, Dakika ve Saniye Fonksiyonları Nasıl Kullanılır

Excel'de Saat, Dakika ve Saniye Fonksiyonları Nasıl Kullanılır?

[ENG]-Excel, iş dünyasında veri analizi ve raporlama aracı olarak kullanılır; bu da onu bir beceri seti olarak öne çıkarır. [ENG]-Excel'i kullanarak, iş kararları ve stratejiler hakkında daha bilinçli kararlar alabiliriz.

[ENG]-Excel Eğitimleri

Vidoport tarafından sunulan [ENG]-Excel Eğitimlerimiz size, sahip olmanız gereken temel Excel becerilerini baştan sona sağlamak için tasarlanmıştır.

HOUR (SAAT), MINUTE (DAKİKA), SECOND (SANİYE) Fonksiyonları

Bu fonksiyonlar, herhangi bir zaman değerinden saat, dakika ve saniye bilgilerini ayrıştırmak için kullanılır. Bu fonksiyonlar, süre hesaplama ve zamanla ilgili diğer hesaplamalar için önemlidir. HOUR (SAAT), MINUTE (DAKİKA), SECOND (SANİYE) Fonksiyonları dersiyle detaylarına ulaşabilirsiniz.

Excel'deki zamanı yönetebilme yeteneği, iş dünyasında verimliliği ve etkinliği artırmak için oldukça önemlidir. Bu nedenle, Excel Formüllerini Kullanmak-(ENG) eğitimimizde bu fonksiyonları kullanmayı öğreneceksiniz.

Vidoport Yıllık Üyelikleri

Yıllık Üyelik alarak, Vidoport'un tüm Excel derslerine ve eğitim setleri gibi kaynaklara sınırsız erişim sağlayabilirsiniz. Yıllık Üyelik alarak beceri setlerinizi genişletebilir ve iş verimliliğinizi artırabilirsiniz.

En Başa Dön