Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel'de Sihirli Dokunuş: Power Query ve Otomatik Rapor Güncellemeleri

Excel'de Sihirli Dokunuş: Power Query ve Otomatik Rapor Güncellemeleri
09 Ekim, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel'de Sihirli Dokunuş: Power Query ve Otomatik Rapor Güncellemeleri

Excel Power Query ile Makroların Gücünü Kullanarak Raporlarınızı Otomatikleştirin

Selamlar, bugün sizlere Excel'in güçlü özelliklerinden biri olan Excel Power Query'i ve Parameters Makro ile Raporları Otomatik Güncelleme konusundan bahsedeceğim. 

Excel Power Query Nedir?

Peki, nedir bu Excel Power Query? Excel Power Query, Excel verilerinizi çeşitli kaynaklardan toplayıp düzenlemenize olanak sağlar. Çok büyük veri tabanlarından bile saniyeler içerisinde bilgi toplayabilir ve bu verileri analiz etmek için organize edebilirsiniz.

Parameters Makro ile Raporları Otomatik Güncellemek

Bir sonraki konumuz, Parameters Makro ile Raporları Otomatik Güncellemek. Bu özellik sayesinde, raporlarınızı otomatik olarak güncelleyebilirsiniz. Bu da işlerinizi oldukça kolaylaştıracaktır.

Excel Eğitimleri ile bu ve daha pek çok konuyu detaylıca öğrenebilirsiniz. Kendinizi geliştirmek ve iş dünyasındaki yerinizi sağlamlaştırmak için Excel becerilerinizi geliştirmek önemlidir.

Vidoport'un sunduğu eğitim setleri sayesinde Excel'de uzmanlaşabilirsiniz. Bu setlerin tamamına erişim sağlamak için Yıllık Üyelik opsiyonunu tercih edebilirsiniz. Böylece, bir yıl boyunca tüm Excel videolarına sınırsız erişim hakkına sahip olacaksınız.

Vidoport'un Yıllık Üyeliği sayesinde Excel eğitimlerimizin tümüne sınırsız erişim sağlayabilirsiniz. Excel bilginizi genişletin, işinizi kolaylaştırın, kariyerinizi hızlandırın!

En Başa Dön