Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel'de Tarih ve Saat Formülleri ile İki Tarih Arasındaki Verileri Ayırma

Excel'de Tarih ve Saat Formülleri ile İki Tarih Arasındaki Verileri Ayırma
17 Ekim, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel'de Tarih ve Saat Formülleri ile İki Tarih Arasındaki Verileri Ayırma

Tarih ve Saat Formülleri ile Excel'de İki Tarih Arasındaki Verileri Ayırmak

Merhaba değerli Vidoport kullanıcıları! Bugün sizlere Excel üzerinde çok pratik ve çok işinize yarayacak bir bilgi vereceğim. Excel'de çalışırken belirli iki tarih arasındaki verileri ayrı bir alana yazdırmayı hiç düşündünüz mü?

Excel Tarih ve Saat Formülleri

Eğer düşündüyseniz ve nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız, Vidoport'taki "Excel Tarih ve Saat Formülleri" eğitim seti tam size göre! Bu eğitim seti ile Excel'deki saat ve tarih formülleri hakkında her şeye hakim olacak ve verilerinizi daha verimli hale getireceksiniz.

İki Tarih Arasındaki Verileri Ayırma

Bu formülleri kullanarak "Excel'de İki tarih arasındaki verileri ayrı bir alana yazdırmak" konusunda da uzmanlaşabilirsiniz. Bu beceri, tarihlerle ilgili büyük veri kümelerinde çalışırken verimliliğinizi arttıracaktır.

Vidoport'un "Excel Eğitimleri" ile Excel'de saat ve tarih formülleri yardımıyla verilerinizi nasıl optimize edebileceğinizi öğrenin!

Vidoport Yıllık Üyelikler ile bu ve bunun gibi pek çok eğitim setlerimize erişim sağlayabilirsiniz. Bizimle daha fazla bilgi edinmek, öğrenmek ve gelişmek için Yıllık Üyelik avantajlarımıza göz atmayı unutmayın.

En Başa Dön