Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel’de Verimliliği Artıran Bir İpucu: Resimleri Küçülterek Dosya Boyutunu Küçültmek

Excel’de Verimliliği Artıran Bir İpucu: Resimleri Küçülterek Dosya Boyutunu Küçültmek
25 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel’de Verimliliği Artıran Bir İpucu: Resimleri Küçülterek Dosya Boyutunu Küçültmek

Excel'de eklenen resimlerin dosya boyutunu küçültme

İş dünyasında veri işleme ve analizinde devrim yaratan Excel, günümüzde hemen hemen her işletmenin başvurduğu bir araçtır. İster karmaşık formüller ile özel hesaplamalar yapın, ister büyük veri kümesini analiz edin veya bilgileri kolayca anlaşılır hale getirmek için grafikler oluşturun, Excel kesinlikle hayatınızı kolaylaştırabilir. Ancak düşünülmeyen bir alan genellikle Excel'deki resimler olabilir.

Neden Resim Boyutlarını Küçültmeliyiz?

Excel dosyalarınızda resim eklerseniz, dosya boyutunun hızla arttığını fark etmiş olabilirsiniz. Bu nedenle, Excel Eğitimleri vermekte olan Vidoport öğreticileri, Excel'deki resimleri küçülterek dosya boyutunu kontrol altında tutmamız gerektiğini öneriyor.

Excel'de Eklediğiniz Resimleri Küçülterek Dosya Boyutunu Küçültmek

Nasıl yapılacağını öğrendiğiniz zaman, Excel'de Eklediğiniz Resimleri Küçülterek Dosya Boyutunu Küçültmek basit bir işlem olacaktır. Bu zorunlu beceriyi öğrenmek için, Excel 2013: Sıfırdan Excel Öğrenin kursumuza katılabilirsiniz.

Vidoport, Excel'in her seviyesini öğrenmek ve verimliliğinizi artırmak isteyen herkes için çeşitli Excel eğitimleri sunar. 

Ayrıca, Vidoport'un 'Excel'de Eklediğiniz Resimleri Küçülterek Dosya Boyutunu Küçültmek' dersi, sizlere bu konuda adım adım rehberlik edecektir. 

Vidoport platformu üzerinden Yıllık Üyelik alarak hemen Excel yolculuğunuza başlayabilir, profesyonel videosunuz ve sertifikalarınızla bilginizi pekiştirebilirsiniz. Belirli bir alanda kendinizi geliştirmek için değil, tüm Excel videolarının erişimine sahip olmak ve verimliliğinizi en üst seviyeye çıkarmak için Yıllık Üyelik alabilirsiniz. 

 

En Başa Dön