Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel ile BENZERSİZ İşlev Yardımıyla İkinci En Küçük Değer

Excel ile BENZERSİZ İşlev Yardımıyla İkinci En Küçük Değer
27 Eylül, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel ile BENZERSİZ İşlev Yardımıyla İkinci En Küçük Değer

Excel'de BENZERSİZ İşlevi ile İkinci En Küçük Değeri Bulmak

Excel, bilgi işlemde ve veri analizinde dünyanın en çok kullanılan yazılımlarından biridir. Tablolar, hesaplamalar, grafikler ve daha pek çok işlem için vazgeçilmez bir araçtır. Vidoport Excel Eğitimleri kapsamındaki 'Excel Arama ve Başvuru Formülleri' eğitim setinde, Excel'deki çeşitli formülleri ve işlevleri detaylıca anlatıyoruz.

BENZERSİZ İşlevi Nedir?

BENZERSİZ işlevi, Excel'in güçlü bir formülüdür. Bir dizi içindeki benzersiz (tekrarlanmayan) değerleri alır. Yani, bir listedeki tekrarlanan değerleri kaldırır ve yalnızca benzersiz değerleri size sunar.

BENZERSİZ İşlevi ile İkinci En Küçük Değeri Nasıl Buluruz?

'BENZERSİZ İşlevi ile en küçük 2. değeri bulmak' dersimizde, BENZERSİZ işlevini kullanarak listemizdeki ikinci en küçük değeri nasıl bulacağımızı detaylıca anlatıyoruz. Benzersiz değerlerin listesini oluşturduktan sonra, KÜÇÜK işlevini kullanarak ikinci en küçük değeri kolaylıkla bulabilirsiniz.

Excel'de verimli ve doğru çalışabilmenin yolu, çeşitli formüller ve işlevleri tanımaktan geçer. Excel Arama ve Başvuru Formülleri eğitimimizde, Excel'deki birçok formül ve işlevi ayrıntılı bir şekilde ele alıyoruz. Eğitim setimiz, iş ya da okuldaki her türlü projeyi kolaylıkla ve hızlı bir şekilde tamamlamanıza yardımcı olacaktır.

En Başa Dön