Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel ile Etkili Özet Tablo Oluşturma: Pivot Tablo Özellikleri

Excel ile Etkili Özet Tablo Oluşturma: Pivot Tablo Özellikleri
01 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel ile Etkili Özet Tablo Oluşturma: Pivot Tablo Özellikleri

"Excel 2013: Pivot Tablolar ile Çalışmak Eğitim Seti: İki Tablo Arasındaki Ortak Alanlardan Özet Tablo Oluşturma"

Merhaba sevgili Vidoport okurları! Bugün sizlerle birlikte, veri analizi ve raporlama süreçlerinde büyük önem taşıyan bir konuya değineceğiz: "Excel 2013: Pivot Tablolar ile Çalışmak" eğitim seti kapsamında yer alan 'İki tablo arasındaki ortak alanlardan özet tablo oluşturmak' dersimizi ele alacağız.
Yani burada Excel kullanarak,\
nasıl etkili bir şekilde özet tablo oluşturabileceğinizi anlatacağım.

"Excel 2013: Pivot Tablolar ile Çalışmak Eğitim Seti Hakkında"

Etkili veri analizi ve raporlama tekniklerini öğrenmenin yanı sıra bilgileri gruplandırma, özetleme ve görsel sunum açısından pek çok avantajı bulunan pivot tabloları kullanmayı; ekibimizin hazırladığı birbirinden değerli 'Excel Eğitimleri'\
kapsamındaki "Excel 2013: Pivot Tablolar ile Çalışmak" eğitim seti ile öğrenebilirsiniz.

"İki Tablo Arasındaki Ortak Alanlardan Özet Tablo Oluşturma"

Bu dersimizde, iki farklı tablo arasındaki ortak veri alanlarından yola çıkarak, sıfırdan bir özet tablo oluşturmayı adım adım göstereceğiz. Böylece bu bilgiler ışığında, rutin iş yükünüzü azaltabilecek ve raporlama süreçlerinizi hızlandırabileceksin.

Vidoport olarak, sizlerin Yıllık Üyeliklerimiz ve ayrıntılı eğitim setlerimizle verimliliğinizi artırmak ve gelişiminize destek olmak hedefindeyiz. 

Kendinizi geliştirmek ve profesyonel yaşamınıza katkı sağlamak için bizimle bu eğitici ve bilgi dolu yolculuğa çıkmaya ne dersiniz?

Eğitim setimizde yer alan çok sayıda Excel eğitim videosu ile eğitiminizi güçlendirebilir ve verimliliğinizi artırabilirsiniz. Yıllık Üyeliklerimiz ile ayrıntılı eğitimlerimizi uygun fiyatlarla elde etme şansına sahip olabilirsiniz. Kendinizi geliştireceğiniz bu yolculukta sizleri de aramızda görmeyi çok isteriz.

En Başa Dön